Kristabele parašė:
Na dabar visiskai aisku, dekui uz pagalba![]()
kad tik padetu
Kristabele parašė:
Na dabar visiskai aisku, dekui uz pagalba![]()
kad tik padetu
avietuke parašė:
kad tik padetu![]()
labai pagelbejei, dabar zinau kada man geriausiai iseiti i dekreta ir i kuria puse keliom dienelem galima pakoreguoti data.
Kristabele parašė:
labai pagelbejei, dabar zinau kada man geriausiai iseiti i dekreta ir i kuria puse keliom dienelem galima pakoreguoti data.
tik neimkit kada gydytojas liepia...
avietuke parašė:
tik neimkit kada gydytojas liepia...![]()
Tai jau tikrai, man daktare irase dekreto data, bet pasake, kad kai man reikes koreguosim pagal tave, tai del to dziaugiuosi, kad su daktare pasiseke
Kristabele parašė:
Tai jau tikrai, man daktare irase dekreto data, bet pasake, kad kai man reikes koreguosim pagal tave, tai del to dziaugiuosi, kad su daktare pasiseke![]()
tai cia tikrai gerai
nes man buvo pagal gydytoja savaites gale 5dieni, tai as pasakiau kad neisiu
tai ji tai kdl, sakau neapsimoka
sako aa, na tada eik kada nori
ir isleido tada visai kita
sveikos, o kur jus radot info, kad galima neimti dekreto? ir iskart eiti vaiko prieziuros atostogu? mano direktore dirbo iki gimdymo beveik, paeme atostogas, gal 2 savaites pries gimdima, gal net maziau, bet isejo nestumo ir gimdymo atostogu. siaip ziurint koks darbas manau iki pat gimdymo dirbti, ir ar pati noresi jau is kabineto vaziuoti i gimdykla ;)
tinacka parašė:
o uz tas 126 dienas ar moka 100 proc. atlyginimo ar tik kazkokia dali?
100 % darbo uzmokescio
Lienuks parašė:
sveikos, o kur jus radot info, kad galima neimti dekreto? ir iskart eiti vaiko prieziuros atostogu? mano direktore dirbo iki gimdymo beveik, paeme atostogas, gal 2 savaites pries gimdima, gal net maziau, bet isejo nestumo ir gimdymo atostogu. siaip ziurint koks darbas manau iki pat gimdymo dirbti, ir ar pati noresi jau is kabineto vaziuoti i gimdykla ;)
dekretas tai n/g atostogos.. nori imi nori ne... gali pasiskaitytneti ir tokius buhalteriu puslapius kaip tax.lt pasikonsultuoti su sodra... taves i ji niekas negali priversti iseiti
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai