meskiene parašė:
Ot,melage ta registratore,matyt,Krasovskajos laikus laiko kokiems blatams😈
Dar ir taip būna?
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįmeskiene parašė:
Ot,melage ta registratore,matyt,Krasovskajos laikus laiko kokiems blatams😈
Dar ir taip būna?
Pozityvi parašė:
Dar ir taip būna?![]()
Deja,bet buna😈
Pozityvi parašė:
Šiandien skambinau, tai sakė sausiui dabar registruoja tik pas Butkevičienę ir Miliuvienę. Bet jau tokia nemaloni ta registratorė, neduok tu D..
Aš irgi viena diena ant lb nemalonios uzsiroviau bet kita diena kita atsiliepe😄
Sveikos, merginos. Aisku ryt bandysiu pati išsiaiškint, bet gal kuri ir esat susidūrę. Situacija tokia. Nestumas aštunta savaitė. Nuo trečiadienio temp šokinėjo iki 38 ir tada musiau paracetamoliu. Penktadienį galiausiai visai blogai buvo, atsidūriau klinikose. Padarė rengena, pilvą pridenge. Plaučių uždegimas. Gydymas antibiotikais. Pirma para kaip lyg temp nėra. Kol kas..
Kas toliau po ligos? Antibiotikai sakė tokie skiriami nėščioms, bet man pirmas trimestras.. Sakė reikės genetinių tyrimų, tiek užsiminė budinti gyd. Gal kuri artimiau susidūrus? Labai labai pergyvenu ☹️
Erika P. parašė:
Sveikos, merginos. Aisku ryt bandysiu pati išsiaiškint, bet gal kuri ir esat susidūrę. Situacija tokia. Nestumas aštunta savaitė. Nuo trečiadienio temp šokinėjo iki…
Aš jūsų vietoj daryčiau NIPT tyrimą , jis parodo būsimo vaikelio apsigimimus, jo tikslumas 99,99 proc. Atliekamas nuo 9 sav nėštumo
veduokle8 parašė:
Aš jūsų vietoj daryčiau NIPT tyrimą , jis parodo būsimo vaikelio apsigimimus, jo tikslumas 99,99 proc. Atliekamas nuo 9 sav nėštumo
Darysiuos. Bet ar jis tikrai galimas pasekmes parodys? Ir kažin kokios jos gali būti? O kažin apie kokius ta gyd genetinius tyrimus kalbėjo? Reiks ryt issiklausinet..
Erika P. parašė:
Darysiuos. Bet ar jis tikrai galimas pasekmes parodys? Ir kažin kokios jos gali būti? O kažin apie kokius ta gyd genetinius tyrimus kalbėjo? Reiks ryt issiklausinet…
jums tiesiog privalu dabar 12sav apžiūrai pakliūti arba į perinitalinį (santariįkės/kmuk) arba į šitų dviejų klinikų genetikus. jie apžiūras darydami ir visavertiškai apžiūrės ir leliuką, ir kartu patars kokius tyrimus gali reikėti darytis. NIPT teisingai pritariu pasidaryti savarankiškai kuo platesnės apimties, kad ir kainuos. o paskui jau gydytojai darydami apžiūrą spręs ar reikia dar kažko papildomai.
mururu parašė:
jums tiesiog privalu dabar 12sav apžiūrai pakliūti arba į perinitalinį (santariįkės/kmuk) arba į šitų dviejų klinikų genetikus. jie apžiūras darydami ir visavertišk…
Tai ryt reikia registruotis tada čia i klinikas? Nes aš Kauno klinikose ir guliu dabar.
mururu parašė:
tai prašykit kad skyriaus gydytoja iškart extra tvarka ir užregistruotų. nes šiiap gruodžiui nelabai jau rasite taip lengvai talonų. turi patys gydytojai viduje jum…
Supratau, bet jei jie sakys, kad pati turiu registruotis, o nebus vietų, kas tada?
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai