Saint parašė:
Ačiū už išsamų atsakymą! Mūsų terminas tą pačią dieną🙈
O, geras
tik mano dar vis slapukauja, labai smalsu kas tupi, matau pas jus taip pat nurodyta, kad slapukas 😀 ryt turėsiu echo, gal šįkart jau pamatys kas😀
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįSaint parašė:
Ačiū už išsamų atsakymą! Mūsų terminas tą pačią dieną🙈
O, geras
tik mano dar vis slapukauja, labai smalsu kas tupi, matau pas jus taip pat nurodyta, kad slapukas 😀 ryt turėsiu echo, gal šįkart jau pamatys kas😀
Ano-mis parašė:
Contour plus juostelės dažnai internetu pigiau. Tiesiog užsisakyti galima į vaistinę ir per 1-3 dienas pristato. Praėjusią savaitę camelijos vaistinėj užsipirkau po…
Eina sau praleidau akciją 🙈 gal dar kas nors matėt kur nors contour plus juostelių su nuolaida?
einu į pabaigą jau reiktų pirkti
Mrssummer parašė:
Eina sau praleidau akciją 🙈 gal dar kas nors matėt kur nors contour plus juostelių su nuolaida?einu į pabaigą jau reiktų pirkti
Vakar toks tragiškas oras buvo, o man arčiausiai eurovaistine. Tai sumokėjau 18 eur 🤦🏼♀️ O šiandien pavalgiau Kijevą su daug salotų ir keliomis fri , po valandos 8,2 😭 ka jus dar valgot sveikai ir skaniai? Man jau tos daržoves lenda per gerkle
egls parašė:
Vakar toks tragiškas oras buvo, o man arčiausiai eurovaistine. Tai sumokėjau 18 eur 🤦🏼♀️ O šiandien pavalgiau Kijevą su daug salotų ir keliomis fri , po valandos 8…
Eina sau kaip brangiai 🤦♀️
Keisk fri pilnagrūdžiais makaronais, arba batatais 🙂 aš pietums įvairiai ruošta mėsa valgau, kartais žuvį su šviežiom salotom arba brokolis/kaliafioras/cukinija ruošta ant garų arba orkaitėje 🙂
Viena narė buvo įkelus cukinijų keksiukus vis galvoju juos padaryti, bet formelių neturiu 😃
Mrssummer parašė:
Eina sau kaip brangiai 🤦♀️
Jeckau, kaip pasiilgau miltų ir visokiu nesąmonių 😂
As šiandien irgi paslydau, kugelio pavalgiau, juk anksčiau jį valgiau, cukrus neviršijo, o va šiandien matyt neapskaičiavau saugios porcijos, po 1 val 7,8, po 2 val 8,4 🤦♀️ bene pirmą kartą po 2 val buvo daugiau nei po 1 val... Aišku po tokių pietų reikėjo daugiau pajudėti, o aš sėsliai ant sofkikės... Būčiau žinojusi, kad tiek viršys, būčiau prieš susileidusi insulino, bet... šaukštai po pietų. Viskas, kugelio nėštumo metu nebebus!
Mrssummer parašė:
Eina sau praleidau akciją 🙈 gal dar kas nors matėt kur nors contour plus juostelių su nuolaida?einu į pabaigą jau reiktų pirkti
Internetu camelijoj ir gintarinej po 11 be akcijos. Eurovaistinej 18
tai skaiciuojasi.
Emilie parašė:
Kad jums sunku susitaikyt su diagnoze, as galiu suprasti.. man irgi taip buvo. Bet atrodo, kad jauciates protingesne nei visi gydytojai, kurie jus supa 😆 jusu infor…
Aš įpratusi savo galva vadovautis ir 5,2 nėra joks GD. Maitinuosi pakankamai sveikai, o badytis kasdien pirštus ir žaisti "diabetikę" nemačiau prasmės. Jei Jums to norisi ar jaučiatės dėl to "saugiau", prašom. Aš tiesiog siūliau su insulinais ir skatinimais neskubėti (nes tai dažnas dalykas, ką "tokiais atvejais" siūlo). Bet čia irgi - kiekvienas tegul sprendžia savo galva. Ir taip, manau, kad už savo sveikatą pirmiausiai esame atsakingi patys, tad gydytojų nuomonė tėra rekomendacija.
Vabaliukas. parašė:
Ir aš šiandien nuodėme padariau, hesburgerio sūdeliu pavalgiau. Net nesimatavau 🤣 kadangi jau pabaiga, nebesukau galvos kiek čia jo uzkilo, o ir per pusę metų pirmą…
Nesigrauzkit tuoj gimdysit
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai