Raaasele parašė:
Ne, neįrašė, tik į didesnę pusę vaikutis, klausė pirmagimis koks buvo (gimė 3.3kg 38 sav.+3)pagal tas internetines lenteles, tai viduriukas jis, nebuvo čia kažk…
Įdomu ką santarose pasakys 🤔 o dabar berniuko ar mergytes laukiate?
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįRaaasele parašė:
Ne, neįrašė, tik į didesnę pusę vaikutis, klausė pirmagimis koks buvo (gimė 3.3kg 38 sav.+3)pagal tas internetines lenteles, tai viduriukas jis, nebuvo čia kažk…
Įdomu ką santarose pasakys 🤔 o dabar berniuko ar mergytes laukiate?
Raaasele parašė:
Nu va aš ėjau ir galvojau tai kiek čia dabar tas mano vaikeliukas turėtų sverto grįžus nusprendžiau, kad gerai sveria
ir nebeliko mano placentos pirmeigos, p…
Labai smagios žinios
ypač žinant paklaida echo. Tai net neabejoju tobulas vaikelis ❤️
Vabaliukas. parašė:
Įdomu ką santarose pasakys 🤔 o dabar berniuko ar mergytes laukiate?![]()
Berniuko
užsirašiau ir vėl pas Matulionytę. Na gal ir bus didesnis už pirmagimį, nes aš tikrai daugiau valgau, gal reiktų apsiramint truputį
Raaasele parašė:
Berniukoužsirašiau ir vėl pas Matulionytę. Na gal ir bus didesnis už pirmagimį, nes aš tikrai daugiau valgau, gal reiktų apsiramint truputį
![]()
Aš pas Matulionyte einu 18d. Kaip jums ji?
egls parašė:
Labai smagios žiniosypač žinant paklaida echo. Tai net neabejoju tobulas vaikelis ❤️
Visad po echo kaip ant sparnų
tikiuosi, kad labai didelis nebus ir pagimdysiu sėkmingai, idealu būtų be kirpimų visokių, bet kaip bus, taip
egls parašė:
Aš pas Matulionyte einu 18d. Kaip jums ji?![]()
Man labai ji patiko, su pirmagimiu buvau ir atsiliepimai, manau, neveltui geri
pozityvi, detaliai paaiškino, parodė sūnelį pirštuką čiulpiantį (nes mano gydytoja tokia nedaugžodžiaujanti, sumatuoja viską ir nepamatau aš nieko tam echo, bet sužinau, kad viskas ok)
Raaasele parašė:
Man labai ji patiko, su pirmagimiu buvau ir atsiliepimai, manau, neveltui geripozityvi, detaliai paaiškino, parodė sūnelį pirštuką čiulpiantį (nes mano gydytoja…
Super
aš ketvirtadieni pas saviske eisiu, tai labai laukiu susitikimo.
egls parašė:
Aš pas Matulionyte einu 18d. Kaip jums ji?![]()
Man paliko gerą įspūdį.
Dygliukas parašė:
Man paliko gerą įspūdį.
O kuria Matulionyte buvote? Rita ar Raimonda?
Gintarees parašė:
O kuria Matulionyte buvote? Rita ar Raimonda?
Tai kad Raimonda - infektologe
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai