Ggg1 parašė:
Sveikos kajp jums nustate gimdos polipa? Man itaria. Ginekologė mano ziurejo du kart ir sako nesuprantu nezinau🫠
Su echoskopu
Gimdos polipai – gimdos gleivinėje išvešėję gerybiai dariniai, kurie ilgainiui gali supyktybėti. Skaityti
visą straipsnįGgg1 parašė:
Sveikos kajp jums nustate gimdos polipa? Man itaria. Ginekologė mano ziurejo du kart ir sako nesuprantu nezinau🫠
Su echoskopu
viktorija.v parašė:
Su echoskopu![]()
Ginekologė ziurejo sako nezinau🤦🏼♀️
Ggg1 parašė:
Ginekologė ziurejo sako nezinau🤦🏼♀️
Tai eikit pas kita
man kai rado liepe 2 men palaukti- tada jis dingo, pasisalino pats.
Mypa parašė:
Tai eikit pas kitaman kai rado liepe 2 men palaukti- tada jis dingo, pasisalino pats.
Taip buna?
Sveikutės operacijos metu buvo imta gimdos gleivinės ištyrimui, kiek pati suprantu nieko blogo nerado,gal kas gali pakomentuoti? Proliferacinės fazės endometriumas.Abrazinėje medžiagoje endometriumo stroma su smulkiomis, ovaliomis, klotomis pseudodaugiasluoksniu endometrioidiniu epiteliu, su pavienėmis mitozėmis, liaukomis.
Ggg1 parašė:
Taip buna?
Ne daznai, bet buna
jis gali pasisalinti su menesinem, man taip paaiskino
spalvota90 parašė:
Man sakė chirurgė, kad gydymo nėra, savaime polipai nepasišalina, reikia operuoti. Laukiu dabar operacijos Santariškėse, kuri tik link gruodžio mėn. Jeigu ginekolog…
Man mate du gydytojai- ginekologe ir operuojanti gydytoja. Operacijos metu po menesiniu jo nebebuvo- taip, kad buna visaip. Plius priklauso kokio dydzio polypas, kur isitaises ir tt.
Mypa parašė:
Man mate du gydytojai- ginekologe ir operuojanti gydytoja. Operacijos metu po menesiniu jo nebebuvo- taip, kad buna visaip. Plius priklauso kokio dydzio polypas, ku…
Pas mane 0,6 cm polipas. Sakė gydymo jokio nėra, reikia tik operuoti, nes savaime jie nepasišalina. Aišku, būtų gerai, jog pasišalintų.
Ggg1 parašė:
Man pirma kart kai buvau tik itare, liepe ateit is kart po menesiniu, tada jau aiskiai labai mate
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai