Monikutete parašė:
Negalvojau, kad taip sunku yra išrinkti vardą 🙂
Kas prie vardo Airis, tai teko vaikystėje pažinoti berniuką Airidas 🙂
Tadas, Tauras
Monikutete parašė:
Negalvojau, kad taip sunku yra išrinkti vardą 🙂
Kas prie vardo Airis, tai teko vaikystėje pažinoti berniuką Airidas 🙂
Tadas, Tauras
Arogantiška parašė:
Titas
Lietuviskai gal ir nieko, bet jei turite giminiu uzsienyje gali nelabai kaip nuskambeti. as pazistu viena mokytoja anglijoj ir jis turi lietuviu berniuka vardu Titas. angliskas jo vardas reiskia papas... vargsas mokytojas sake visada ji pavarde saukia, nes geda ir jam ir vaikai juokiasi.. deja, lietuvaiciai daznai i uzsieni vaziuoja ar gyvent ar atostogaut, vaikinukui nelabai nusisektu tokiu vardu...
bzivile parašė:
Džiaugiuosi,kad išrinkome vardą Hubertas. Iš vyresnės kartos aišku teko išgirs ir jurikas ir jurbarkasbet pasakai,kad šventas va tada tinka
![]()
Mes taip pat ties šio vardu esame apsistoję, man labai gražus, bet va kai pasakėm seneliams, kad tokį desim nebuvo suzaveti, bet pripras ir bus gerai🙂
Briunete parašė:
Mes taip pat ties šio vardu esame apsistoję, man labai gražus, bet va kai pasakėm seneliams, kad tokį desim nebuvo suzaveti, bet pripras ir bus gerai🙂
Reikia priprast, man iš pradžių irgi atrodė keistas, o dabar vienas gražiausių vardų! Aš labai mėgstu tvirtus, skambius vyriškus vardus
Merginos padekit!
Laukiuosi antro, nedirodo kas toks, mergaitei varda turim, o berniukui.. pirmagimis Markas. Man pats graziausias vardas, grazesniu nera 😅😁 o jeigu berniukas? Dar laiko yra, bet norisi ir varda jau "but pasiruosus". Idealiausia butu is M raides, bet deja nei vienas nelimpa plius gyvenam uzsienyje. Kol kas yra 3 vardai Hugas, Hartas ir Herkus. Kol nesilaukiau buvau garantuota, kad jei gims berniukas bus Rojus, o dabar, net nupurto tas vardas 😪😅😅
Agenda parašė:
Merginos padekit!
Laukiuosi antro, nedirodo kas toks, mergaitei varda turim, o berniukui.. pirmagimi…
Čia kažkuri narė rašė, kad 3 broliai Hugas, Herkus ir Markas - nuostabiai gražiai man dera!
Agenda parašė:
Merginos padekit!
Laukiuosi antro, nedirodo kas toks, mergaitei varda turim, o berniukui.. pirmagimi…
Is siu triju vardu, man graziausias Hugas 🤗
Agenda parašė:
Merginos padekit!
Bet visgi yra 'polinkis' vardams :)) turim Herku, brolis galejo ir Markas, ir Rojus but, beeet Rojus, seses teigimu, senuko vardas, Markas gal jau per daug visiems patinkantis, o Hugo nenorejo vyras. Dar mintyse ir Hermis buvo, Bernardas. O liko toks vardas, kokio net nesvarstem 😁
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai