2025.08.11 15:46 (prieš 5 mėn.)
Mano lazerinė operacija :stebimi II-III laipsnio hemorojiniai mazgai ties 5,7,9, 12 val. Atlikti smulkūs pjūveliai zondui ties 5,7,9, 12 val. Tai kaip suprantu lazerinė operacija nevisada pilnai išgydo tokius dalykus?
Ir kaip suprantu pas mane yra du išoriniai ir du vidiniai hemorojai. Valgau daugiausiai mėsa, kiaušinius ir varške, suvalgau raugintą agurką kokį nors ir dar uogų šilauogių, ir vis tiek kažkaip kietėja labai viduriai. Kai dariausi kolonoskopija vienas gydytojas išvadose parašė, kad storojoje žarna yra prailginta na čia domėjausi ir skaičiau kad dėl to gali viduriai užkietėti, kadangi esu kūdas galiu pajausti savo žarną ir kietesnes išmatas. Tai galvoju čia gal dėl to, kad tikrai per mažai valgau skaidulų, mano mityba panaši į Keto tai nežinau ar ji labai tinka hemorojui. Nors ir nemažai sportuoju, darau pratimus apatiniai daliai, bet vis tiek nepadeda. Baisu net darosi eitį į toletą, nes nesinori stenėti per prievarta. Net gi kai įtraukiu užpakalį jaučiu tą nemalonų jausmą. Nors ir praėjo 9 mėnesiai po operacijos.