creativeweirdo parašė:
Gaunu, nes prieš dekretą dirbau su individualia veikla, bet dabar vyras eis į vpa o aš stosiu į biržą
Na tai stazo turesit.
creativeweirdo parašė:
Gaunu, nes prieš dekretą dirbau su individualia veikla, bet dabar vyras eis į vpa o aš stosiu į biržą
Na tai stazo turesit.
Sveiki, iškilo klausimas. Vaikas gimė 2022 m., kai suėjo jam 2m.į darbą negrįžau, "įlipau" į trečius metus, už kuriuos negaunama išmokos. Esu dabar grįžusi į darbą, bet ketinu išeiti iš ten. Sakykte kaip man skaičiuotųsi bedarbio išmoka? Tas laikotarpis iš trečių motinystės atostogų metų skaičiuotusi už tą laikotarpį kai negavau pajamų?
laurushis parašė:
Sveiki, iškilo klausimas. Vaikas gimė 2022 m., kai suėjo jam 2m.į darbą negrįžau, "įlipau" į trečius metus, už kuriuos negaunama išmokos. Esu dabar grįžusi į darbą,…
Skaiciuos ta laikotarpi is tuometinio MMA.
sveiki. noriu pasitikslinti ar gerai supratau..
VPA esu nuo 2021m. dabartinis vpa paskaičiuotas pagal pirmajį,tai išmoka ~610neatskaičius mokesčių.. tai jei pasibaigus vpa stočiau į UZT man skaičiuotų pagal MMA,nes išmoka mažesnė? ar jei taip taii pagal kelintų metų MMA 2024 ar 2025?
MandMs parašė:
sveiki. noriu pasitikslinti ar gerai supratau..
VPA esu nuo 2021m. dabartinis vpa paskaičiuotas pagal pirmajį,tai išmoka ~610neats…
Taip, skaičiuoja MMA. Ima to mėnesio buvusį MMA. Tai jei ims laikotarpį 2023.01 _2025.06 (30 mėn.). Tai už 2023.01, 2023.02... ims 2023 m. MMA, 2024.01...- 2024 m., 2025.01... - 2025 m.
laurushis parašė:
Išėjus iš darbo būtina iškart kitą dieną užsiregistruoti užimtumo tarnyboje?
Nebutina