creativeweirdo parašė:
Gaunu, nes prieš dekretą dirbau su individualia veikla, bet dabar vyras eis į vpa o aš stosiu į biržą
Na tai stazo turesit.
creativeweirdo parašė:
Gaunu, nes prieš dekretą dirbau su individualia veikla, bet dabar vyras eis į vpa o aš stosiu į biržą
Na tai stazo turesit.
Sveiki, iškilo klausimas. Vaikas gimė 2022 m., kai suėjo jam 2m.į darbą negrįžau, "įlipau" į trečius metus, už kuriuos negaunama išmokos. Esu dabar grįžusi į darbą, bet ketinu išeiti iš ten. Sakykte kaip man skaičiuotųsi bedarbio išmoka? Tas laikotarpis iš trečių motinystės atostogų metų skaičiuotusi už tą laikotarpį kai negavau pajamų?
laurushis parašė:
Sveiki, iškilo klausimas. Vaikas gimė 2022 m., kai suėjo jam 2m.į darbą negrįžau, "įlipau" į trečius metus, už kuriuos negaunama išmokos. Esu dabar grįžusi į darbą,…
Skaiciuos ta laikotarpi is tuometinio MMA.
sveiki. noriu pasitikslinti ar gerai supratau..
VPA esu nuo 2021m. dabartinis vpa paskaičiuotas pagal pirmajį,tai išmoka ~610neatskaičius mokesčių.. tai jei pasibaigus vpa stočiau į UZT man skaičiuotų pagal MMA,nes išmoka mažesnė? ar jei taip taii pagal kelintų metų MMA 2024 ar 2025?
MandMs parašė:
sveiki. noriu pasitikslinti ar gerai supratau..
VPA esu nuo 2021m. dabartinis vpa paskaičiuotas pagal pirmajį,tai išmoka ~610neats…
Taip, skaičiuoja MMA. Ima to mėnesio buvusį MMA. Tai jei ims laikotarpį 2023.01 _2025.06 (30 mėn.). Tai už 2023.01, 2023.02... ims 2023 m. MMA, 2024.01...- 2024 m., 2025.01... - 2025 m.
laurushis parašė:
Išėjus iš darbo būtina iškart kitą dieną užsiregistruoti užimtumo tarnyboje?
Nebutina
Sveikos,
Dirbau su individualia veikla, dabar baigiasi motinystes ismoka. 16 men, nes tetis neima neperleidziamu. Stojau i darbo birza uzdarius individualia veikla, is sodros gavau laiska, jog mokejimai nukelti, nes siuo metu man dar mokama motinystes ismoka( gal jie mato kad dar nera 18 men, todel skaitausi kaip kad man mokamos ismokos. ) 16 men buvo 08.13
Is birzos moteryte sako man nepriklauso nes su individualia dirbau. Bet juk motinystes ismokos laikotarpiu priklauso. Ar gaunasi taip kad ismokos buvo uz individualios pajamas, todel nepriklauso. As aisku pasiskambnsiu i sodra pirmadieni... tiesiog idomu
Zlineta parašė:
Sveikos,
Dirbau su individualia veikla, dabar baigiasi motinystes ismoka. 16 men, nes tetis…
Priklauso, tiesiog sodra turi sprendima atsiusti, kad vaiko prieziuros ismoka nutraukta, tada skaiciuos nedarbo draudimo ismoka. Kiekvienas sodros skyrius turi savo funkcijas, tad nors sodra skiria ir moka tiek vaiko prieziuros ismoka, tiek nedarbo draudimo ismoka, vis tiek dokumentaliai turi matytis ispradziu vienos ismokos nutraukimas, o tada jau kitos ismokos skirimas.
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai