aTiDeee parašė:
Beje mamytes, gavot siuntima dantukus tvarkytis, manau visos.Tai klausiu, tvarketes poliklinikoj ar pas kazka ejot privaciai?
Poliklinikoj. Kadangi dantys tvarkingi buvo, tai tik anspauda uzdejo ir viskas
aTiDeee parašė:
Beje mamytes, gavot siuntima dantukus tvarkytis, manau visos.Tai klausiu, tvarketes poliklinikoj ar pas kazka ejot privaciai?
Poliklinikoj. Kadangi dantys tvarkingi buvo, tai tik anspauda uzdejo ir viskas
Aija parašė:
Aš kadangi lankaus privačiai, tai pas savo dantistę ir ėjauAš su tokiu klausimu, gal kas žino, ar pas Kaminską įmanoma pasidaryt išsamų echo? Ta prasme, kad suž…
Taip, galima.jis paziuri ir visa medziaga ikelia i flesiuka, paskui reikia atsispauzdinti paciai ir isideti i jusu gimdyves knygele.
eglute689 parašė:
Taip, galima.jis paziuri ir visa medziaga ikelia i flesiuka, paskui reikia atsispauzdinti paciai ir isideti i jusu gimdyves knygele.
O kelintą savaitę geriausiai jau keliaut, kad viską matytų?
Ar vis dėlto į Klinikas gal geriau?
jenn parašė:
As viska kuo puikiausiai zinau , kas turi but atlikta , kas buvo atlikta , ir kas nebuvoKedainiu poliklinikoj turejau tik viena paskirta echo , ir kraujo tyr, s…
Oho. Tai tikrai nenormalu. Nes kaip tyčia man daktarė parodė lapą ir skundėsi kad anksčiau nebūtina būdavo o dabar pagal nuostatus turi echo skirti papildomą su visom tom procedūrom
Noriu ir as pas Kaminska.
Bet esu dabar prisireginus pas Urboneliene. Klausimas: man eiti issireginti is Urbonelienes, kad galeciau pas Kaminska prisireginti ar kaip? Ar tiesiog nueiti pas Kaminska privaciai ir jis pats viska sutvarkys ir man nieko nereikes issireginti. Nes dabar pas Urboneliene yra man uzregintas kitas apsilankymas Balandzio 13 ir echo siuntimas bet as noriu pasitikrinti anksciau viska ir pas Kaminska privaciai noriu uztikrintos apziuros ir 100%tines informacijos.
aTiDeee parašė:
Noriu ir as pas Kaminska.Bet esu dabar prisireginus pas Urboneliene. Klausimas: man eiti issireginti is Urbonelienes, kad galeciau pas Kaminska prisireginti ar k…
Eik tiesiai pas Kaminską ir nesuk galvos ;) vistiek kiek supratau echo pati Urbonelienė nedaro, tik siunčia pas echoskopuotoją. O jau nuėjus pas Kaminską pasiteirauk kaip toliau elgtis ;)
Sveikos, kas dėl echoskopo, tai jei pinigai leidžia, siulau eiti pas Kaminską. Man Čipienė nepamatė atitrūkusios placentos, su kuria vaikščiojai visą savaitę paskutintą neštumo mėnesį, ir tik per stebuklą viskas baigėsi gerai. Su antru vaiku taip nerizikuočiau, geriau jau sumokėt, bet išžiūrėtų kruopščiai ir būtų ramu
Mergaitės, noriu patarimo. Noriu išsamesnio echoskopo, kad man pažiūrėtų vaikelio organus, viską normaliai (o ypač širdutę), poliklinikoj tikiu, kad nelabai išeis, tad neapsisprendžiu ar vykt į Klinikas ar nueit privačiai pas Kaminską? Ar jis man padarys viską, ko noriu? Ir kokiu laiku maždaug eit, gal žinot?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai