Ne-tik-mama parašė:
Sveikinimai!
O kaip su lankymu? Leidžia?🙂
Leidžia vyrui ir vaikams po valandą laiko prieš pietus ir vakare, nors nelabai kas žiūri kada ateina kas, kada kas išeina 😊
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaNe-tik-mama parašė:
Sveikinimai!
O kaip su lankymu? Leidžia?🙂
Leidžia vyrui ir vaikams po valandą laiko prieš pietus ir vakare, nors nelabai kas žiūri kada ateina kas, kada kas išeina 😊
Liolekas parašė:
Gal kas neseniai turėjo CP Klaipėdos gimdymo namuose? Pasidalinkite patirtimi, koks gydytojas atliko operaciją. Ačiū 🌹
Operacija:
Planine cezario operacija atliko VESTA GERULSKYTE
Susiuvo be priekaistu ir stebetinai labai kruopsciai.
Palatos:
Seimynine palata gavau,nes pirmenybe teikiama moterims po operacijos cia. - 17e para. (Su maistu irgi yra pasitaise. Daug geriau👍🏼
Kovidas:
Sveciai (1 asmuo) nuo 11:00-12:00h ir 17:00 -19:00
Bet niekas netikrina kas,kaip,kada tai dzin.(svarbu kaukes) ☺️.
Vyras gaves palata vaiksto laisvai. Kada nori ir kaip.
Personalas:10/10 priekaistu neturiu,noriai parodo ir padeda su zindymu ko nebudavo pries 2 metus.mano patirtim.🙂
Femini parašė:
Operacija:
Planine cezario operacija atliko VESTA GERULSKYTE
Kaip smagu girdeti kad vis geryn. 🙂
Liolekas parašė:
Prieš 9 metus turėjau tokią pat situaciją kaip jūsų. Apgręžti nesiūlė, bet prieš paskiriant CP datą klausė, gal visgi sėdintį gimdyčiau. Nesutikau- sakiau, kad pirm…
Baisu,kad dar siūlė taip gimdyt.
Nors mane prižiūrinti gydytoja sakė, jei tipo vaisius smulkus, kitos moterys gimdo kai kojos pirmaeiga būna.
Bet aš sakiau,jei neapsisuks pati,tai CP.nerizikuosiu nei vaiku,nei savo sveikata. Ir nesigailiu,bent jau prisimenu pirmą susitikimą su mažytę
Saulytea parašė:
Sveikos. Gal kas turi sarasa ko gali prireikt gimdant cia? Kiek zinau kiekviena ligonine vis su savais reikalavimais buna![]()
Tapkes, chalatą, vaiko drabužėlius, vandens, man vis po biški vandenys bėgo tai pamperio reikėjo. Gimdymui naktinius duos, tik jau po reikės savo apsirengti. O daugiau dar pasigalvokite savo patogumui, gal plaukams susirišti gumele, gal po visko šokolado, na ir jei ilgai užsitęstu vyrui kažką užkrimsti 😁
AgneMR parašė:
Pritariu, kad gimdymo palatoj gali prireikti ne vieno pamperso sau 😬 ir vandens nepamazinkitAisku cia nuo gimdymo priklausys. Buvau prisidejus sokoladuku, gliuk…
O aš sąrėmiu metu kirtau snikersus 🤣.. ir po gimdymo... Man jų baaaisiai norėjosi.. labai alkana buvau... 😁
Ramioji6 parašė:
O aš sąrėmiu metu kirtau snikersus 🤣.. ir po gimdymo... Man jų baaaisiai norėjosi.. labai alkana buvau... 😁
Negerai gimdymo metu valgyti, nes nežinia kaip viskas eisis, gali gi ir cezario prireikti, tai tik vandens mažais gurkšniukais galima...
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai