2023.01.04 18:22 (prieš 3 m.)
Ritutia parašė:
Kas cezarį planinį turėjo, turiu klausimų, nes mano ponaitis sėdi, tai planuojam operaciją...
Mano pirmas buvo planinis cp, nes damutė irgi sėdėjo 😊 Tai susiplanavom su ginekologe, ji parašė siuntimą keliom dienom anksčiau nei terminas ir siuntimo dienos rytą važiavau į gimdymo namus. Siūlau vykti iki 10val, nes tada daktarai suplanuoja operacijas kitai dienai, nereikia gulėt ilgiau 😁 Ir prieš guldant iškart paklausė, pas ką noriu operuotis, tai siūlau Gerulskytę 😊👍 Nors aš operavaus pas tuometinį vedėją Raubą, bet apie dabartinę vedėją girdėjau tik geriausius atsiliepimus. Tai nežinodama pataikiau, operacija buvo suplanuota kitą rytą 9val. Darė echo iš vakaro pažiūrėti, ar tikrai sėdi, tai manoji sėdėjo ir pirštą čiulpė - daktaras pajuokavo, kad reikia jau greičiau traukt dukrytę, baisiai alkana 😁 Po cezario jau vakare liepė stotis, bet man sunkiai buvo, tai tik kitą dieną vargais negalais išlipau iš lovos. Bet turiu pasakyti, kad greičiau pradėjau vaikščioti ir sėdėti, negu po antro natūralaus gimdymo su visais plyšimais 🙈🤷♀️ Dėl seselių pagalbos nežinau, nes mano vyras tas 3 dienas gyveno kartu šeimyninėj palatoj. Bet jei būsit viena, gal padės, nes šiaip personalu pogimdyminiam tikrai nesiskundžiau nei su pirma, nei su antru 😊👍 Bet kokiu atveju sėkmės Jums didžiausios!