2015.12.17 12:47 (prieš 10 m.)
ieva6891 parašė:
O aš jums pasakysiu, taip, kaip aš galvoju. Mano subjektyvia nuomone, vaiko poreikiai svarbu, bet ne svarbiausia. Esu įsitikinusi, kad jeigu namuose paisoma grynai …
Aš tai nesuprantu, velniam jį rikdyt? Kreipi tu dėmesį ar ne, vaikui, jei jis dar per mažas, vis tiek atrodo,kad tu jo atsisakai. Ir tik iš lėto, o ne tokiais drąstiškais būdais, gali vaikui įrodyti, kad mama vis tiek bus šalia. Ir kai pradeda ten, kad vaikai yra manipuliatoriai, tai padėk tu dieve, kaip baisu klausytis, kaip mama žiūri į savo vaiką... jei manysi, kad jis tavim manipuliuoja, tai jis būtinai taip ir darys. O galiausiai, kaip jis gali manipuliuot mamos meile? Nu, čia nesąmonė... Man labai patiko vienas būdas, kurį reikės išbandyt. Aišku, nežinau, kaip tai pavyks, bet idėja gera. Esmė, kad reikia vaiką paguldyt į lovą ir pasakyt, kad kažkur nueini (pvz, prie skalbimo mašinos) ir vaikas atėjęs, būtinai tave turi ten rast. O vėliau, kaip visada grįžti ir pamaitini. Ir kiekviena vakarą vis ilgint tą išėjimo laiką, kol galiausiai rasit jį miegantį. Gal kuri išbandė tai?