2024.02.24 11:05 (prieš 2 m.)
Noriu papasakoti savo nujunkymo istorija.Gal kažkam bus naudinga.😊
Lygiai prieš dvi savaites,nusprendem su vyrų ,kad užtenka maitinti vaika mp.Dėl keliu priezasciu.Viena pagrindiniu,tai vaikas beveik nevalgo normalaus maisto ,o ypač gabaliukais.antra vaikas nakti non stop zindo ir tai jau tesesi 1,5metu.
Vaikas neskiemenuoja,esu skaicius kad kartais nujunkius vaikas pradeda skiemenuoti.Aisku cia ne faktas,bet o kas jeigu?
Tai nusprendem su vyru ,kad as iseinu su dukra miegoti i kita kambari o vyras lieka su sunum.Sunus visada miegojo mano lovoje,su manim kartu.
Tai vat pirmaji vakara,mes su dukra apsirengem.Pamojavom sūnui,pasakem ate ate,ir isejom pro duris.Demonstratyviai isejom lyg is namu,😄O is tikruju isejom i antra auksta.Ir sedejom ten tol kol vyras neparaso sms kad jau sunus miega.
Sunus uzmigdavo ramiai be jokiu problemu.Tarp kitko ,mes nusprendem sunui duoti pm.Nes jis sunkiai priauga svorio ir ugio tai nusprendem tiesiog pries miega ir jeigu nakti atsikeltu pasiulyti pm.
Tai pirma nakti jis pagere kazkiek to misinio ,nedaug ir uzmigo.Nakti buvo atsibudes 3kartus.Visus tris kartus vyras arsikeldavo is lovos ir eidavo aprodyti vaikui namus,kad mama negryzo dar.Ir pasiulydavo misinio.is triju kartu valge viena karta visus kitus atsibudimus tiesiog uzteko parodyti namus ir vaikas vel miegojo.
Tada dar 6naktis as miegojau su dukra kitame kambaryje .O sunus ismiegodavo visa nakti!jokio pm nieko jam nereikejo!Ir tada as grizau miegoti pas ji.Ir vat jau skaityk savaite miegu savo lovoje kartu su sunum ir jis ramiai ismiega nakti.😊Diena buna ir dabar lenda po maike,bet as jam neleidziu ir nukreipiu dem kazkur kitur ar duodu kazka pagert ,pavalgyt,
Tai vat.manau mums sitas metodas buvo idealus.
Tarp kitko,emociskai pirma nakti verkiau.Daug visokiu jausmu lydejo.O antra diena man jau buvo geriau.as tiesiog ir pati jau jauciu issekima nuo tu nemiegojimu ir pan.Del to supratau,kad viskas nu jau laikas tikrai.
Pieno dar turiu😄kol kas nesibaige dar vis😄bet jau matau kad tikrai i pabaiga.