linutezz parašė:
o koks dydis ? man reikia 37![]()
cia 37 ir yra
pamirsau parasyt
linutezz parašė:
o koks dydis ? man reikia 37![]()
cia 37 ir yra
pamirsau parasyt
ggs123 parašė:
aciu extraverte uz drabuzelius. Dabar reiktu rubeliu mano viresneliui.
Jei ira mamyciu kurios turi laukiu pasiulymu.
vis dar ieskau drabuzeliu viresneliui :D< atsiprasau jei ikirejau.
Sveikutės
Aš truputi ne į tema, na pati esu iš Kretingos
Matot turiu tokia bėdą, nuomojuosi gyvenamą būstą, penktadienį atvažiavo šeimininkas ir pasakė per mėnesį išsikraustyti, nes tipo pats parsikelia į tą namą
Vat tai dabar ieškausi gyvenamo ploto, ar buto bent jau poros kambarių ar šeip kokio namo, dalies namo ir panašiai, bet nuoma išgaliu mokėti iki 200
Tai prašau jūsų pagalbos, merginos gal kuri žinot kas išnuomotų kažką panašaus
Šiuo metu gyvenome ir nuomos nemokėjome, nes buvo užleidęs prižiūrėti namą
Aišku norėčiau tokio pat varijanto, bet nerandu ir tokie žmonės nesiskelbia
Tai prašau pagalbos gal kuri ką nors žinote
Ekerita parašė:
Sveikutės![]()
Aš truputi ne į tema, na pati esu iš Kretingos![]()
Matot turiu tokia bėdą, nuomojuosi gyvenamą būstą, penktadienį atvažiavo šeimininkas ir pasakė per mėnesį išsikraustyti, nes tipo pats parsikelia į tą namą![]()
Vat tai dabar ieškausi gyvenamo ploto, ar buto bent jau poros kambarių ar šeip kokio namo, dalies namo ir panašiai, bet nuoma išgaliu mokėti iki 200![]()
Tai prašau jūsų pagalbos, merginos gal kuri žinot kas išnuomotų kažką panašaus![]()
![]()
Šiuo metu gyvenome ir nuomos nemokėjome, nes buvo užleidęs prižiūrėti namą![]()
Aišku norėčiau tokio pat varijanto, bet nerandu ir tokie žmonės nesiskelbia![]()
Tai prašau pagalbos gal kuri ką nors žinote![]()
labukas
pabandyk pajurio naujienose paskaitineti, pasiskambineti, gal rasi koki gera varijanta... daugiau neturiu ka pasiulyti...
Ekerita parašė:
Stebiu stebiu aš laikraštukus ir per interneta ieškau, bet kad kaip specialiai nėra skelbimu...![]()
Aišku ieškosiu ir toliau, nes turiu mažiau nei mėnesį laiko kažką susirasti![]()
gerai kad bent menesi dave seimininkas, o ne po kokiu triju dienu liepe apleist patalpas
Zivile parašė:
labukaspabandyk pajurio naujienose paskaitineti, pasiskambineti, gal rasi koki gera varijanta... daugiau neturiu ka pasiulyti...</blockquote
Zivile parašė:
labukaspabandyk pajurio naujienose paskaitineti, pasiskambineti, gal rasi koki gera varijanta... daugiau neturiu ka pasiulyti...
paziurek www.skelbiu.lt ten yra variantu kaip tik siandien ziurejau
![]()
sveikos mamytes,gal kurios mazylis megsta suptis?nupirkau mergytei supyne,bet ji nesisupa joje,pirkta nauja,bet atiduodu daug pigiau..gal kuria sudomins
gali suptis vaikas iki 25kg 

nereiktu siusti
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai