emute123 parašė:
Kokia rekomenduotumete cia ginekologe , kad uzsirasyti mokamui papildomam echoskopui? 😊
Man 12 sav. echo darė gydytojas Kornelijus Rinkūnas. Paliko labai gerą įspūdį
labai kruopštus, malonus, viską paaiškino
Miško g. 27, Kaunasemute123 parašė:
Kokia rekomenduotumete cia ginekologe , kad uzsirasyti mokamui papildomam echoskopui? 😊
Man 12 sav. echo darė gydytojas Kornelijus Rinkūnas. Paliko labai gerą įspūdį
labai kruopštus, malonus, viską paaiškino
emute123 parašė:
Ten pagal mėnesius ir gydytoją skiria. Pvz antro semestro metu gavau K. Rinkūną, labai patiko, norėjau ir trečio echo, bet sakė pas juos tokia tvarka ir užrašė kas Kiškienę ar Kiškelienę 😃
LucaA parašė:
Ten pagal mėnesius ir gydytoją skiria. Pvz antro semestro metu gavau K. Rinkūną, labai patiko, norėjau ir trečio echo, bet sakė pas juos tokia tvarka ir užrašė kas …
Man ne itin patiko Kiskiene
ne koki ispudi sudare 12sav darydama echo. Laukiantis sekancio, prasyciausi pas Korneliju. Tikrai fantastiskas gydytojas
IngaMiMe parašė:
O gal žinot kokia daug maž kaina privačios konsultacijos su ECHO? Niekur nerandu kur parašyta.
Apie 30€ ☺️
RobertaSs parašė:
Apie 30€ ☺️
Ačiū🙂 Nes narsiau, ieškojau ir nieko,niekur neatradau. Prisiskambinti,niekaip nesisekė. Pasirodo ne laiku vis skambinau,bet šiandien į Messenger parašiau jiems ir viską sužinojau. Labai noriu apsilankyti,kad būtų ramiau.
Rutu_pieva parašė:
Man ne itin patiko Kiskienene koki ispudi sudare 12sav darydama echo. Laukiantis sekancio, prasyciausi pas Korneliju. Tikrai fantastiskas gydytojas
![]()
Man irgi nelabai, tokia skubanti visa.. bet kaip ir minėjau ten kazkaip priima pagal savaites tam tikras gydytojas
IngaMiMe parašė:
O gal žinot kokia daug maž kaina privačios konsultacijos su ECHO? Niekur nerandu kur parašyta.
30 € ir plius nuotraukėle vienetas 2€
Katėlapė parašė:
Gal yra kas lankėtės nėštumo priežiūrai KKGN su gestaciniu diabetu? Gal galite rekomenduoti gydytoją?
Aš su GD, bet visada siunčia į klinikas apžiūroms. Čia tik kraujo, šlapimo tyrimai, gimdos dugno matavimas kiekvieną vizitą ir reikiami siuntimai. Lankaus pas Ž. Kiškienę
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai