siaud parašė:
Ar kuris nors chirurgas daro pakėlimą ir didinimą nedarydamas to inkaro pjūvio?
Bandykite pas Daunoraviciu. Jis daro vidini pakelima.
siaud parašė:
Ar kuris nors chirurgas daro pakėlimą ir didinimą nedarydamas to inkaro pjūvio?
Bandykite pas Daunoraviciu. Jis daro vidini pakelima.
Laura0823 parašė:
Sveiko, prasau priimkite mane I privacia grupe. Rugsejo menesi deduosi Mentor implantus.
Daugiau pabendrauki cia.
Laura0823 parašė:
Gal yra cia merginu aukstu ir itin lieknu su mazais implantais. Man gyd.siulo 225 cc mentor. Esu 173 cm 51 kg. Blemba, bijau kad nebutu per mazi. Idedu foto kur mat…
Man atrodo labai natūraliai pagal jūsų sudėjimą.
siaud parašė:
Man atrodo labai natūraliai pagal jūsų sudėjimą.
Nezinau ar cia tiesa, kiek skaiciau realybeje krutine atrodys truputi mazesne po implantu sudejimo.
Laura0823 parašė:
Gal yra cia merginu aukstu ir itin lieknu su mazais implantais. Man gyd.siulo 225 cc mentor. Esu 173 cm 51 kg. Blemba, bijau kad nebutu per mazi. Idedu foto kur mat…
Labas!
Man tai atrodo labai natūraliai, lyg taip ir turėtų būti ☺️ nebent pačiai norisi didesnės? Žiūrint koks pačios įsivaizdavimas ir norai. Bet kadangi esat labai liekna tai didesni implantai gali atrodyti dirbtiniau ir rėš akį.
Aš pati asmeniškai norėjau natūralaus vaizdo, nenorėjau, kad pirma įeitų krūtinė, o tik tada aš 😄
Laura0823 parašė:
Nezinau ar cia tiesa, kiek skaiciau realybeje krutine atrodys truputi mazesne po implantu sudejimo.
As manau,kad jus truputi ne taip supratot. Iskart po operacijos implantai buna aukstai, patinimas, todel krutine atrodo auksta ir "didesne". Tai kai kalbama,kad "bus mazesne,nei po implantu" ,turima omeny, kad mazesne ,nei iskart po operacijos,kadangi implantai nusileis ir dings patinimas.
Ne skaitykit, klauskit gydytojo.
Saizeriai dedami tam, kad isivaizduotimete jau norima galutini rezultata.
Laura0823 parašė:
Parašiau tau žinutę.
Boneta parašė:
Parašiau tau žinutę.
Negavau 😌
Laura0823 parašė:
Negavau 😌
Dabar pažiūrėk.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai