Anzelika 17 parašė:
Irgi eisim nezinodami. Tik pusmeti gyvenom N.Vilniuje. FB yra puslapis bet senoka informacija
Mes pradesim rudeni lankyti, tai butinai papasakosiu kas ten kaip
Anzelika 17 parašė:
Irgi eisim nezinodami. Tik pusmeti gyvenom N.Vilniuje. FB yra puslapis bet senoka informacija
Mes pradesim rudeni lankyti, tai butinai papasakosiu kas ten kaip
Aneliuke parašė:
Mes pradesim rudeni lankyti, tai butinai papasakosiu kas ten kaip![]()
Aciu. Tai greiciausia jei bus laisva vieta mes eisim nuo sausio su jumus i viena grupe kur nuo1.5 iki 2.5 metuku vaikai
Anzelika 17 parašė:
Mums šalia pat šis darželis, bet jo nesirinkom, atsiliepimai nekokie, keisis direktore, gal pagerės situacija...
Anzelika 17 parašė:
Aciu. Tai greiciausia jei bus laisva vieta mes eisim nuo sausio su jumus i viena grupe kur nuo1.5 iki 2.5 metuku vaikai
As kai pasirasiau sutarti, tai neaisku kokia grupe formuos pagal vaiku amziu
sake gali buti nuo, 1,5-3 arba 2-4...
miskugele parašė:
Mums šalia pat šis darželis, bet jo nesirinkom, atsiliepimai nekokie, keisis direktore, gal pagerės situacija...
Kas tie nekokie atsiliepimai? Man direktore visiskai neidomu, ji su mano vaiku juk nebus, man idomiausia kaip aukletojos, nes kitur skaiciau, kad aukletojos ten neblogos, bet ten tik vienos mamos nuomone
juo labiau, kad dauguma tevu labai neobjekfyvus aukletoju vertinimo atzvelgiu...
Aneliuke parašė:
Kas tie nekokie atsiliepimai? Man direktore visiskai neidomu, ji su mano vaiku juk nebus, man idomiausia kaip aukletojos, nes kitur skaiciau, kad aukletojos ten neb…
As asmeniskai aukletojas vertinu pagal tai, kaip noriai eina vaikas i darzeli. Man svarbu, kad vaikams jos patiktu.
sujola parašė:
As asmeniskai aukletojas vertinu pagal tai, kaip noriai eina vaikas i darzeli. Man svarbu, kad vaikams jos patiktu.
Tai kad patiktu tai visos to nori
bet as ir noreciau aukletojos, kuri ugdytu vaikus stipriai ir su dideliu noru
o siaip labai nenoriu, kad pasitaikytu darzely vaiku, kurie agresyvus ir musasi, ir tu, kuriems viskas leidziama, nes tevai taip isauklejo
nes pas seses mergaite yra grupej 2 museikos, ju is darzelio negali ismesti, tai tenka kenteti visiems vaikams, o ju tevai nemato jokios problemos tame...
Aneliuke parašė:
Tai kad patiktu tai visos to noribet as ir noreciau aukletojos, kuri ugdytu vaikus stipriai ir su dideliu noru
o siaip labai nenoriu, kad pasitaikytu darzely…
Nu tikrai baisu kada tevai nemato o gal ir nenori matyti tokiu dalyku. Bet viskas ejo is seimos jei vaikas agresyvus tai kazka seimoj negerai. Idomu darzelyje buna psichologai kaip mokykloj?
Anzelika 17 parašė:
Nu tikrai baisu kada tevai nemato o gal ir nenori matyti tokiu dalyku. Bet viskas ejo is seimos jei vaikas agresyvus tai kazka seimoj negerai. Idomu darzelyje bun…
Nezinau, man atrodo, lyg tai yra... Tikriausiai nuo darzelio priklauso
veruncia parašė:
Sauletekis tikrai geras darzelis. Aukletojos neblogos. Tik truputi aptingo svenciu klausimu. Keiciasi meniu nuo rugsejo. Bus labiau sveikas maistas
O jus ta darzeli lanket?
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai