2012.06.15 14:43 (prieš 14 m.)
Duzgia parašė:
Mamos, man čia akušerytė davė sąrašą pirkinių kūdikiui ir prie "care products" parašyta:
- 1-2 metal steamless hot water bottles with at least 2 covers (not rubber)
- for breatfeeding we advice you to rent digital baby scales after the birth at the Thuiszorgwinkel for weighing your baby in the first weeks
Čia to reikėjo jums?
Dar prirašę visokių molton sheets, jersey sheets, cotton sheets, hydrophyle cotton toweling. Nu negi neužtenka tiesiog flanelinių vystyklų vietoj viso šito?
Sveika, del tu aliuminiu buteliu, tai zinok labai geras dalykas jie yra
Kadangi as gimdziau ziema, trai man jis labai pravrte. Ipildavau karsto vandens ir padedavau i lovyte, tada ir leliukui malonu guleti, kai lovyte isilusi. Visada ir i lauka pasiimdavau, po dekiuku salia koju padedavau, niekada nesusaldavo vaikas. Tas butelis siluma islaiko iki 8 val. Manau pravers ir ateity. Bet ju dvieju reikia kai namie gimdai, o kadangi kaip speju tu gimdysi ligoninej, tai zuteks ir vieno tau paciai namuose.
O kas del svarstykliu, tai mano kraamzorg atsinesdavo jas pati, man nieko nereikejo pirkti.
Del tu vystyklu ar kas cia tokie nelabai suprantu, tai as is baby-dump nusipirkau, tokiu dideliu spalvotu merliuku, paskui mazesniu, tai vienus po galvyte dejau jei atpiltu, o su kitais nusausinti vaika po vonios labai gerai, nes jie super sugeria dregme. o dabar as juso naudoju vietoj seilinuko