eresos parašė:
Reikia daryti 3-5c.d.
Nzn, man sake, kad reiksmes neturi, nors dariau skirtingom dienom dukart, bet rezultatas tas pats.
Cia turbut kiek gydytoju, tiek nuomoniu, geriausia klausti savo gines🙂
eresos parašė:
Reikia daryti 3-5c.d.
Nzn, man sake, kad reiksmes neturi, nors dariau skirtingom dienom dukart, bet rezultatas tas pats.
Cia turbut kiek gydytoju, tiek nuomoniu, geriausia klausti savo gines🙂
JPUMA parašė:
Norit tikekit norit ne, jeu jysu amh mazas, bent 3 men. gerkite vit. D bent po 2000 UI, pradekite spiortuoti reguliariai, jei to nedarete, sveikai maitintis ir jusu…
Būtų smagu, labai tikiuosi geresnės folių kokybės... AMH dar nepakilo nors nuo spalio mėn geriu aktyviai papildus. Vitaminą D pradžioj gėriau 8 savaites 25000 1k per savaitę, dabar geriu kasdien po 2000, vitamino E 400 ne vieną kursą sugėriau, kasdien vit C 500, ubiquinol 200, cyclebalance, melatonin, Selenas 100 mcg, Omega3 1g, Folio rūgštis 1mg (skaičiau kad geriau folatas, artimiausiu metu nusipirksiu), planuoju nusipirkt PQQ, galvoju dėl L-arginine ir DHEA stengiuosi kokybiškai maitintis, kasdien bent valandą pasivaikščiot, darau mankštą bent 20 min kasdien (turbūt reiktų daugiau). Sunkiausia užduotis man šiuo metu streso suvaldymas ir geras miegas.
VasarioSaulė parašė:
Būtų smagu, labai tikiuosi geresnės folių kokybės... AMH dar nepakilo nors nuo spalio mėn geriu aktyviai papildus. Vitaminą D pradžioj gėriau 8 savaites 25000 1k pe…
Jokie papildai nepades 100% jei stresuosim ir truks miego, gal papildomai valerijono pagerkit🙂
Ayta parašė:
Jokie papildai nepades 100% jei stresuosim ir truks miego, gal papildomai valerijono pagerkit🙂
Sutinku... Geriu kiekvieną dieną.
ingrida1981 parašė:
Gal galit pakomentuoti mano AMH? Aciu🙏🙏🙏
Taigi normos ribose, viskas gerai🙂
VasarioSaulė parašė:
Sutinku... Geriu kiekvieną dieną.
Zinau is patirties, pati esu lb jautri, man gydytoja sake, gali gert kruvas papildu, bus suniui po uodega jei stresuosi pastoviai, pripazinsiu lb sunku, nes esu nervu kamuoliukas, o kai pradejau dufa gerti(del nereguliariu mm) isvis pikciurna pasidariau😔
Ayta parašė:
Taigi normos ribose, viskas gerai🙂
Aciu o pagal metus gal lentele kas gali imes🙏aciu
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai