2011.05.18 13:10 (prieš 15 m.)
dezire222 parašė:
zinai,as tave pilnai suprantu..ypac kai augini vaika
mano anytele lenda i mano vaiko auginima..tu jai ta tu jai ana..man atrodo jai nepatogu,ui jai rankytes tubut sala isijumg sildytuva (per sms jaucia viska )
arba tu ta ana..ne zinok as matau jos kokyte visai tobula,as sakau ne jos peda kreiva,eik tu prisimastai...( dejom itvara nes buvo kreiva) paskui jai dantys auga 3men..kai zyzinosi,jai tikrai dantys..sakau ne..per anksti dantukams.,,ne ne as tikrai zinau,jai dantys
nu nu..dantys subineje augo pas Zarina
nuejau pas neurologe,nervai vaikui..ir fsio,jokie dantys..zodziu as negaliu jos pakesti..mane jinai drebina
As bijau ir pagalvoti,jei mano anyta tokia bus,nes kartais ji labai viska nori zinoti,o as ne viska jai noriu pasakyti
O jei dar pradetu reguliuoti kaip man savo vaikuti auginti,tai uj uj uj,butu ne kas
Nes as kai parodau savo charakteri,tai galiu nekalbeti ir visa likusi gyvenima,jei man kas nepatinka
Bet tikiuosi,kad gyvensim draugiskai kaip kad ir dabar gyvenam,su mini pasipykimais arba tiksliau su savo nuomones pasilaikymais sau
Per tiek metu ji jau mane pazino kaip savo vaika ir zino jau mane kaip nulupta,tai tikiuosi,kad nepasikeis ir vaikuciui gimus