Blondinuuke parašė:
Tai, kad labai lengva su ta apostile. Susirandi gov.uk puslapy del apostiles ir ten viskas surasyta ka daryt.
Pritariu ir nereikės mokėti 45...nieko ten sunkaus, viskas aiškiai parašyta :))
Blondinuuke parašė:
Tai, kad labai lengva su ta apostile. Susirandi gov.uk puslapy del apostiles ir ten viskas surasyta ka daryt.
Pritariu ir nereikės mokėti 45...nieko ten sunkaus, viskas aiškiai parašyta :))
Blondinuuke parašė:
dariau su pirmu,tiesiog primirsus.aciu.
Sveikos,esu anglijoje jau keli metai,laukiuosi pirmagimio,nelabai turiu pas ka paklausti del pasalpu priklausanciu,sakukit jai nueisiu i citizen advise ar jie padetu? Ir gal kuri is jusu zino kada pradeti tvarkytis pasalpas del vaiko ? Esu dirbanti,i dekreta iseisiu kaskur lapkriti tai galvoju ar oasalpas pradeti tvarkytis reikia kol esi nescia ar gimus vaikeliui...aciu.
Mamyte.ma parašė:
Sveikos,esu anglijoje jau keli metai,laukiuosi pirmagimio,nelabai turiu pas ka paklausti del pasalpu priklausanciu,sakukit jai nueisiu i citizen advise ar jie padet…
Kai gims
Mamyte.ma parašė:
Sveikos,esu anglijoje jau keli metai,laukiuosi pirmagimio,nelabai turiu pas ka paklausti del pasalpu priklausanciu,sakukit jai nueisiu i citizen advise ar jie padet…
Gali tavrkytis tik gimus vaikeliui?
gelelė23 parašė:
Gali tavrkytis tik gimus vaikeliui?
Dekui
Mamyte.ma parašė:
Dekui![]()
Nera uz ka? Pridimenu kaip man buvo kai nk nezinojau?
Indriuka parašė:
laba dar karta...susimaisem su vyru,apostilles kaina 30£ ,nesuprantu is kur visi moka net 50-70£ar mes darom kazka blogai?
Labas, chlid benefit pildyti paprasta forma, kaip ir pirmam vaikui CH2
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai