monito parašė:
labas aciu uz sveikinimus. as visiskai nekalbu angliskai todel man butina verteja![]()
Tai kai bus pirmas wizitas,waziuok sukuom,kad padetu,arba pati sakyk,kad reikia wertejo butinai
monito parašė:
labas aciu uz sveikinimus. as visiskai nekalbu angliskai todel man butina verteja![]()
Tai kai bus pirmas wizitas,waziuok sukuom,kad padetu,arba pati sakyk,kad reikia wertejo butinai
braskyte22 parašė:
jo lides mane pirma karta
kai busiu po vizito gal nurimsiu, nes dabar tai labai jaudinuosi, todel kad nezinau kas kaip kur? nes iki siol gryzdavau tikrintis i lietuva,
agnesta-agne parašė:
as pati nemaitinau nuo gimimo misinukas, nes pienelio neturejau ir neatsirado
uoj...na nieko,nepirma ir nepaskutine
Aisku,mamytes pienukas,geriausia lelyciui,bet neturi,tai nieko nepadarysi,o greitai misinuka prisitaiket?
monito parašė:
jo lides mane pirma kartakai busiu po vizito gal nurimsiu, nes dabar tai labai jaudinuosi, todel kad nezinau kas kaip kur? nes iki siol gryzdavau tikrintis i lietuva,
Tai wiskas bus gerai nereikia jaudintis,ir mazyliui piluky kenkti
Kada bus tas pirmas wizitas,nezinai dar?
monito parašė:
labai smagu kad yra zmoniu kuriems dar kas rupi, o kodel nusprendei gimdyti lietuvoj, klausiu nes pati apie tai galvojau ir dabar tik ta mintis kad noriu lietuvoj, bet greiciausiai neiseisnes vyras i lietuva gali grysti tik dviems dienoms
ta todel, kad nepatikimi man uk gimdymo sprendimai, pirma pagimdziau labai gerai, antro irgi norejau n eka blogiau, bet buvau 100% garantuota kad nepernesiosiu, aiksu anglu kalbos as nemoku super, tai manbuvo dar viena priezastis. O aplamai kalbant,gimdyti lt man pacia buvo psichologiskai labairamu, aisku patalogiju gali buti visur ir cia ir lt, bet as ten jauciaus daug daug ramesne, kasd labai padeda sklandziam gimdymui. O mano vyras atvyko i lt, keliasdienas iki gimdymo, gal dvi nepamenu dabar. O is lt isvykom visi su leliuku kai suejo jam 8 diena, turejom dokumentus, buvo labai salta -29, bet viskas praejo ciki piki
braskyte22 parašė:
Tai wiskas bus gerai nereikia jaudintis,ir mazyliui piluky kenkti![]()
Kada bus tas pirmas wizitas,nezinai dar?
dar laukiu ryt sakiau skambinsiu klausiu.
monito parašė:
dar laukiu ryt sakiau skambinsiu klausiu.![]()
na papasakosi,ka susnekejot
kaip suprantu salia gyweni,kuriam rajone?
braskyte22 parašė:
na papasakosi,ka susnekejotkaip suprantu salia gyweni,kuriam rajone?
![]()
nevisai sale barkinge
jo butinai paziuresim ka pasakys
belindaa parašė:
ta todel, kad nepatikimi man uk gimdymo sprendimai, pirma pagimdziau labai gerai, antro irgi norejau n eka blogiau, bet buvau 100% garantuota kad nepernesiosiu, aiksu anglu kalbos as nemoku super, tai manbuvo dar viena priezastis. O aplamai kalbant,gimdyti lt man pacia buvo psichologiskai labairamu, aisku patalogiju gali buti visur ir cia ir lt, bet as ten jauciaus daug daug ramesne, kasd labai padeda sklandziam gimdymui. O mano vyras atvyko i lt, keliasdienas iki gimdymo, gal dvi nepamenu dabar. O is lt isvykom visi su leliuku kai suejo jam 8 diena, turejom dokumentus, buvo labai salta -29, bet viskas praejo ciki piki![]()
smagu kad preaejo viskas ciki labai del taves dziaugiuosi
o kur lietuvoj gimdei kokioj ligoninej, as kai gimdziau dukryte likau labai patenkinta todel ir labai noriu grysti i lietuva, bet...
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai