2012.10.07 20:27 (prieš 13 m.)
notaree parašė:
N
Na kaip keistai, kad jums siulo cia beveik visom
as buna, registraturoj atsistoju ir kai ozka i vienus vartus ziuriu
nu nesuprantu, nors tu ka
kazkaip as babaikas, juodukes suprantu, bet jau kur angle tada jau viskas, kaip kosmaras koks
paskutini karta dbr kai buvau pries savaite, tai apturejau ir gedos ir nesusipratimu registraturoje, kad galu gale palikau as gydytojos man duota rezultatu lapa (kuri reikia isegti i nescios knyga) ir isejau, nes niekaip man ji jo ir nepadave!!! Atejo i namus vienodi 4 apointmentai (tik dienos skirtingos irasytos), kur net neaisku del ko ten reikia eiti, nenurodo! Pries tai kur visi apiontmentai ateidavo budavo nurodyta ar scan ar dar kas, o dbr nieko! Vnz nervas ima siaubingai
As babaikas puikiai suprantu,o va juoduku kaip kuriuos,kiek midwifiu juodu turejau,tai gerai,ausis istempusi klausytis turejau,nes jos labai greit sumala,sumala ir ne bum bum tada
o apointmentus,visus man po vizito,registraturoj paduoda,midwife kita karta pati nueina pasako,kokiai dienai,arba man,duoda byla nunesti,ir pasako kokiai dienai pasiimti sekanti apointmenta
Tik patys pirmi atejo i namus,ir viena karta kai susimaisiusiu dienas buvau,prazioplinau,i namus atsiunte kita,nes vaziavau i ligonine,pasisakiau,kas kaip...norejo viena data duot,pakeliau suma,dave anksciau...nes tada buvau netikrinta trys menesiai,tik skanas tarpe buvo,ir norejo kad dar po men atvaziuociau,nulekiau pas sesute,pakeite data