braskyte22 parašė:
Yra,kaip yra,kad ir pakeisim ligonine,vistiek gali atsirasti,nesklandumu...
Labai daug kas priklauso nuo gydytoju kompetencijos
braskyte22 parašė:
Yra,kaip yra,kad ir pakeisim ligonine,vistiek gali atsirasti,nesklandumu...
saulyte7907 parašė:
butent...
Sveikos merginos, penktadieni suzinojau, kad laukiuosiu dvieju berniuku
skraidau padebesiais dbr
nes lb jau norejau tiek as, tiek vyras berniuku
tik va sake gydytoja, kad zemai gimda yra mano, ar tai lb blogai? Kazkaip, kai mano anglu kalba nera ideali, negaliu issiklausyneti gydytoju kas kaip....
gal galite paaiskinti, kaip suprasti ir ar tai lb blogai, jei gimda yra siek tiek per zemai?
Labas rytas
Notaree, na manau cia tau tik gydytojai gali pasakyti,mes gi ne daktares. Kai eisi sekanti karta pasiimk kokia drauge kuri pavertejautu ir issiklausinek. Nes cia mes daug improvizaciju galim prikalbeti ,kas is patirties ,kas is kokiu knygu skaitytu,bet gi kiekvienos atvejis skirtingas,tu turi issiaiskinti kokia tavo konkreyti situacija. Jei kas neramina ir neturi kas tave pas daktarus palydetu. Tai nuvaziuok koki karta i LT klinika,tegu apziuri jie ir pasako savo nuomone.
notaree parašė:
Sveikos merginos, penktadieni suzinojau, kad laukiuosiu dvieju berniukuskraidau padebesiais dbr
tik va sake gydytoja, kad zemai gimda yra mano, ar tai lb blogai? Kazkaip, kai mano anglu kalba nera ideali, negaliu issiklausyneti gydytoju kas kaip....
gal galite paaiskinti, kaip suprasti ir ar tai lb blogai, jei gimda yra siek tiek per zemai?
![]()
Sveikinu suzinojus,kas pilvelyje gyvena
Man is viso dvynukai tai labai miela
O del nusileidusios gimdos,kaip adoma sako, butinai pasikonsultuok su gydytoja,bet kiek as zinau,reiktu labiau pasisaugoti, daugiau guleti, nieko sunkaus nekilnoti...
notaree parašė:
Sveikos merginos, penktadieni suzinojau, kad laukiuosiu dvieju berniukuskraidau padebesiais dbr
![]()
kaip smagu iskart du
sveikinam ir mes
Aciu merginos uz sveikinimus
na kaip tik eisiu pas MF kita savaite teks issiklausyneti kazkaip
bent dziaugiuos, kad ji lb graziai isaiskina, nors ji pati angle, bet lb graziai bendrauja. Kiek teko susidurti ligoninej su anglem, nebuvo geriausi atsiliepimai... Aisku, visokiu pasitaiko...
notaree parašė:
Bet ZIAURIAI bijau....neisivaizduoju, kaip susitvarkysiu as su dvynukais leliukais
veliau tai taip, lengviau kai jie tarpusavyje bendraus, bet kol leliukai.... baisu net pagalvoti
![]()
Aisku, nebus lengva, jau ir su vienu nera lengva, bet pamazu susitvarkysi
Nes dziaugsmas uzgos visus vargus. Be to gal kokia pagalba turesi,t.p. mama,mociute,anyta? Mano pazistamos dukrytei suejo vos metukai,kai ji vel pastojo, ir ka,gime dvynukes mergytes
Tai is vis trys mergytes,labai mazas amziaus skirtumas,vyras dirba,o ji augina viena, ir puikiai susitvarko,nors turbut lengva nera
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai