2012.09.25 10:32 (prieš 13 m.)
Sveika prisijungus Notaree
sveikinu su pirmuoju nestumu
Iskart noriu pasakyt,maziau psichuok,maziau prisigalvok,mes cia temoje jau labai daug apie tai kalbejome,apie tas ligonines, biskeli galejai permesti akytemis
bet jei jau patingejai tai pasikartosim,visur yra visokiu nutikimu,tiek Anglijoj ,tiek Letuvoje, beto cia gi ne Afrikos giluma
Galiu tiek is savo patirties pasakyti,cia dar nesu susidurusi su blogais daktarais, prieziura man cia patinka,zinoma kartais buna kazkokiu nesklandumu,bet ju negali isvnegti ,tai normalu. Buk pati aktyvi , manau jei pats busi malonus ir daktarai su tavimi bus malonus. Taip ,gydimo metodai kartais skiriasi nuo Lietuvos,bet ir vel gi,mes esam Lietuviai mes priprate vienaip.Anglai kitaip. O kadangi gyvename cia ,reikia taiytis prie ju ir nepanikuoti,visada galima gryzti i LT gimdyti jei neramu del kazko
As kaip tik vakar buvau Queens ligonineje pokalby ka man rinktis ar epidura,spinaline nejautra ar narkoze pilna cezario metu. Pas mane ten visokiu bedeliu yra, tai as pasikonsultavau ir su LT daktare savo ir cia su Anglu daktaraisir galiu pasakyti likau patenkinta,niekas manes neprievartaus gimdyt paciai,sake jei nori rinkis pilna narkoze,tavo pasirinkio teise. Zodziu,jei nori cezario ,ai ir sakai noriu cezario,gimdymo plane vel nurodysi kad nori cezario,aisku midwifes gali atkalbineti,kad gal pati bandytum,bet buk konkreti ir sakyk kad nori cezario ir viskas,o dar tau ir anksti manau ,tik 20 sav eina.dar nezinia kaip nestumas eisis,gal tavo dvynukai patys taip belsis i pasauli kad reiks cezario ir viskas. leisk viskam teketi savo eiga