Bar.bar parašė:
Veliauapie 18-20 sav
Aš taip pat pajaučiau kažkur nuo 20 sav 😊
Bar.bar parašė:
Veliauapie 18-20 sav
Aš taip pat pajaučiau kažkur nuo 20 sav 😊
Latineca parašė:
Labas!
Šiandien turejau paskutinį vizitą pas Griciu, jau paleido ir užrašė pas genetikė 🥹…
Su pirmagimiu pajutau 18+3, o su dabartiniu - 16+1 😉
Latineca parašė:
Labas!
Šiandien turejau paskutinį vizitą pas Griciu, jau paleido ir užrašė pas genetikė 🥹…
Manau dar svarbu kur placenta prisitvirtinusi
mano su pirmu buvo užpakalinėj padėty, tai jaučiau nuo 15sav, vyras delnu jausti pradėjo ir matėsi kylantys odos kauburiukai nuo 19sav
Latineca parašė:
Labas!
Mano placenta priekyje, pajaučiau apie 21 sav
Latineca parašė:
Labas!
Pas mane placenta buvo priekyje, tai toki rimti judesiai buvo +-24sav.
Latineca parašė:
Labas!
Kažką panašaus į judesius apie 17 sav, nuo 18 sav jau buvau tikra kad tai tikrai judesiai jaučiasi o ne žarnos tiesiog burbuliuoja 🙂
Placenta nugarinėje daly
Latineca parašė:
Labas!
as tai iki dabar dar nesuprantu ka jauciu
kazka tai jauciu, bet ar tai judesiai ar kas nesuprantu..as turejus operacija cp, pas mane iki siol yra likus pilvo nejautra...gal dar tas itakoja ta jutima, o placenta nepamenu bet sake kad virsuje lyg...nu siandien eisiu i apziurai tai reikes su gydytoja pasikalbeti apie viska
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai