Wella1234 parašė:
Merginos, kurios laukiatės, laukėtės po pagalbinio apvaisinimo, kaip dažnai nėštumo metu tikrina echoskopu vaisiaus vystymąsi? Ar taip pat kaip natūraliai pastojus …
Visa nėštumą kas 2 savaites
Wella1234 parašė:
Merginos, kurios laukiatės, laukėtės po pagalbinio apvaisinimo, kaip dažnai nėštumo metu tikrina echoskopu vaisiaus vystymąsi? Ar taip pat kaip natūraliai pastojus …
Visa nėštumą kas 2 savaites
Guru parašė:
Koki gydytoja pasirinkote ?
Aš įkėlimą atlikau pas TL dar ir jis po to karto (nuo gegužės) kiek žinau nebedirb…
Pasirinkau Drulytę ir labai džiaugiuosi 🙂 labai sutapo viskas, pakalbejom apie ivf, sakau o gal pabandom IUI, žinau kad šansų mažai, bet sakau 1 galim pabandyt 🙂 sako gerai, ir va rezultatui jau 15 savaičių 😍😍
O kur rinkotės gimdyti? Manęs vyras jau irgi klausia, kur važiuosim 🤭 o aš nelabai dar domėjausi 🤭
Wella1234 parašė:
Man tikrino taip pat kaip naturaliai pastojus, gyd sakė negalima per dažnai, nes echoskopas tas pats kaip mikrobangė 🙈 bet aš į tarpus kelis kartus buvau papildomai nulėkus pasitikrinti kai buvo neramu.
Pukis_ parašė:
Man tikrino taip pat kaip naturaliai pastojus, gyd sakė negalima per dažnai, nes echoskopas tas pats kaip mikrobangė 🙈 bet aš į tarpus kelis kartus buvau papildomai…
Esu gir
Pukis_ parašė:
Man tikrino taip pat kaip naturaliai pastojus, gyd sakė negalima per dažnai, nes echoskopas tas pats kaip mikrobangė 🙈 bet aš į tarpus kelis kartus buvau papildomai…
Pukis_ parašė:
Tai kad telefonas didesnes bangas skleidžia, nei ta mikrobangė.
Wella1234 parašė:
Esu girdėjusi, kad dažnas ultragarsas nėra gerai. Tikiuosi, kad gydytojai geriausiai žino, kada reikia patikrinimo.
Manau daktarai tai zino geriausiai
ir aparatai nebe tokie kokie budavo anksciau .
O kas tas negerai? Atsiprašau už neišprusimą, nenaudoju mikrobangės, bet aš turbūt mažuma, kažin koks tas jos poveikis kūdikiui, kaip minėjo kažkas... nes kiek žinau jos sėkmingai naudojamos ir neuždraustos buityje.
Šiaip ar pasaulyje yra patvirtintas nors vienas realus echoskopo sukeltas poveikis? Toks jausmas kad bobučių paistalai. Nesu skaičiusi ar girdėjusi, kad kažkam realiai buvo nustatytas koks nors šalutinis poveikis nuo echo
O tikrina visas labai skirtingai, mane iki 3 mėn kas 2 savaites, o po to kas 5-6 sav.
BJAA parašė:
O kas tas negerai? Atsiprašau už neišprusimą, nenaudoju mikrobangės, bet aš turbūt mažuma, kažin koks tas jos poveikis kūdikiui, kaip minėjo kažkas... nes kiek žina…
As nuo 9-10 sav tikrinausi echo kas 1-2 sav.
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai