Mon1 parašė:
Tai nuvaziavau i priemima, nes rytas grynai kaip prasidejusios menesines. Tai buvau aprekta, kad bereikalo kas savaite vazineju, kad jokio kraujo nera, o ten kiek y…
O siaube, koks abejingumas 🙈
Mon1 parašė:
Tai nuvaziavau i priemima, nes rytas grynai kaip prasidejusios menesines. Tai buvau aprekta, kad bereikalo kas savaite vazineju, kad jokio kraujo nera, o ten kiek y…
O siaube, koks abejingumas 🙈
StebuklingaŽaluma parašė:
Kai pagalvoji, tai Jums net apsimokėtų vykti į kokį Vilnių ir kreiptis į Santarų ar Antakalnio skubią pagalbą ar net VGN. Aišku, jeigu tik leidžia laiko kaštai ar k…
Kadangi praita sav kreipiausi dėl to paties, paguldė stebėjimui, išrašanti gydytoja buvo labai mandagi ir geriausios kloties linkėjo, na šiandien pasijutau kad meluoju gydytojai ir tiek, net nesistengė išsiaiškinti kraujavimo priežasties, net nežėjo ar nestumas atitinka savaites .... tik paminėjo, kad gimdoi o apie sirdi paklausus pasakė kas plaka. Irase dar kad rekomenduoja raminanciua preparatus. Nu bet jei as kraujuoju ka man daryt ... Rygos gydytojas irgi sakes buvo, kad jei pradesi kraujuot vaziuok i priemima, o dabar pasijutau kalta kad kreipiaus
Netronetro parašė:
Čia daug priėmimų siaubas . Aš kauno klinikose buvau su nezmoniskais skausmais. Tai nepadarė net kraujo tyrimu išsiuntė namo sakė aš nepakanti skausmui. O po dviejų…
Nu žiauri patirtis
Mon1 parašė:
Kadangi praita sav kreipiausi dėl to paties, paguldė stebėjimui, išrašanti gydytoja buvo labai mandagi ir geriausios kloties linkėjo, na šiandien pasijutau kad melu…
Tikrai toks elgesys nepateisinamas. Kokie dar raminamieji... Tai jeigu nėščia moteris kraujuoja, tai pagal juos reik prišert vaistais, kad taptų abejinga daržove ir niekur nesikreiptų, sėdėtų rami namuose
Faktas yra tas, kad jeigu kreipsitės dar skubiai pagalbai, reik važiuoti į normalią įstaigą, net jeigu tai būtų ir kitas miestas. Labai tikiuosi, kad tas kraujavimas nepavojingas išties. Ir linkiu turėti drąsos kreiptis į kitą įstaigą. Kai reikalai pasisuka apie sveikatą, negali būti jokių kompromisų ir baimių kreiptis pagalbos dėl neprofesionalių medikų.
Tikrai toks elgesys nepateisinamas. Kokie dar raminamieji... Tai jeigu nėščia moteris kraujuoja, tai pagal juos reik prišert vaistais, kad taptų abejinga daržove ir…
Jeigu finansai leidzia, siulyciau nueiti pas privatu gydytoja. Paskutiniu metu lankiausi pas ginekologa P.Jukna, jis daug kur dirba, Vln ir Kauno Northway, ir berods keliuose kituose miestuose. Jaunas, bet profesionalus, labai gilinasi, stengiasi, ir vaisingumo klausimai jam ne naujiena, tai zinotu ir apie vaistu naudojima.
https://www.pincetas.lt/gydytojas/37407/jukna-povilas
Labai geras gyd T.Luza, tik nzn ar jis pats vis dar uzsiima ginekologija, ar labiau vadovaujanti darba dirba. Siuo metu jis yra Telsiu ligonines ginekologijos skyriaus vadovas. Jeigu Telsiai netoli jusu, esant skubiam atvejui galima bandyti ten i priimamaji vaziuoti.
Tikrai toks elgesys nepateisinamas. Kokie dar raminamieji... Tai jeigu nėščia moteris kraujuoja, tai pagal juos reik prišert vaistais, kad taptų abejinga daržove ir…
Tai zinokit taip ir darysiu, dbr stengsiuos nusiramint iki kito pirmadienio, o jei vel kraujas kai per menkes vaziuosiu kitur pagalbos ieskot .. seip ziauriai aciu jum visom, nes belenkaip padrasinat ir nepaliekat vienos pacios bedoi ..🥰
Meshka parašė:
Jeigu finansai leidzia, siulyciau nueiti pas privatu gydytoja. Paskutiniu metu lankiausi pas ginekologa P.Jukna, jis daug kur dirba, Vln ir Kauno Northway, ir berod…
Telsiai nera toli, tikrai kita karta jei pasikartos bandysiu kreiptis ten🙂 turiu susiradus atvaziuojancia is kauno jauna ginekologe, bet jin tik karta per menesi, bandysiu pas ja dar, bet dabar dar kantriai sausio 6d bandysiu islaukt🙂
Mon1 parašė:
Po tokios patirties skundą surašyčiau
Mon1 parašė:
Telsiai nera toli, tikrai kita karta jei pasikartos bandysiu kreiptis ten🙂 turiu susiradus atvaziuojancia is kauno jauna ginekologe, bet jin tik karta per menesi, b…
Šiaip Šiauliuose dar Valkerienė ir Ligeikienė tavo sveikatos namuose. Pas paskutinę aš nėštumą prižiūrėjau tai taip normaliai kaip mama užjaučiame visada. Esu ir skubiai prisiprašius priimdavo arba kolegei užrašydavo
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai