Nykštukė parašė:
O kaip galvoji dar daryt stimuliaciju? Nes as jau nezinau, gal kazka kitka jau bandyt.. jei nepavyks si karta..![]()
![]()
Bent as pasiryzus pilnai 6 stimuliacijoms, o tada kreiptis kazkur rimciau
Mes nepasiduodam, mums turi pasisekti!
Nykštukė parašė:
O kaip galvoji dar daryt stimuliaciju? Nes as jau nezinau, gal kazka kitka jau bandyt.. jei nepavyks si karta..![]()
![]()
Bent as pasiryzus pilnai 6 stimuliacijoms, o tada kreiptis kazkur rimciau
Mes nepasiduodam, mums turi pasisekti!
Ragdoll parašė:
Man turėtų šeštadienį/sekmadienį prasidėti, jei ta kart tikrai pagavau ovuliacija![]()
O tai labai panasiai!
As ir nezinau kada susirgsiu, nes savo ciklo kaip ir neturiu. Jau 23 cd o as bei kraujuoju nei teplioju ir be vaistu, neytiketina tikrai!
O uz tave labai dziaugiuosi! Dabar busi atsipalaidavus ir bus didesni sansai pastot! 😊
As medicinine siandien ejau, tai gydytoja profilaktiskai liepe pasidaryt bendra kraujo tyrima, gliukoze ir tth, ydomu kaip su juo bus
Gal cia ir rasim kokia problema
Rramintaa parašė:
O tai labai panasiai!![]()
As ir nezinau kada susirgsiu, nes savo ciklo kaip ir neturiu. Jau 23 cd o as bei k…
Mano ciklas išvis dažniausiai būna kokį 60 d, o jei šeštadienį susirgsiu, tai bus 35cd, tai išvis anksti
prieš tą pertrauka, tai žinok išvis jau net ilgiau po siltensniu dušu bijodavau būti ar saulėje ilgiau, išvis kažkokia paranoja buvo užėjus, tipo o vdrug bus uzkibe ir pankenksiu kažkaip, bet svarbu db atsipalaidavau 😊
O tyrimai visada gerai, gal tikrai kažką atras, tai bus bent priežastis aiški 🙂
Ragdoll parašė:
Mano ciklas išvis dažniausiai būna kokį 60 d, o jei šeštadienį susirgsiu, tai bus 35cd, tai išvis ankstiprieš tą pertrauka, tai žinok išvis jau net ilgiau po si…
O jo, zinau apie ka tu kalbi, pries sunaus laukima ir as tikeaja to zodzio prasme, ejau is proto, tikeai neperdedu..
Dabar kitoks laukimas, ramesnis kur kas. Bet aisku ir dabar tas vis nusivylimas skaudina, bet tikrai ne taip kaip pries sunu...🙂
LeSnaige parašė:
Sveikos. gal kas turite ovitreles parduoti?
Taigi vaistinese jau ne problema gauti
Sveikos
jungiuos prie jusu klubelio
9 cd susileidom ovitrelle, sake ginekologas kad ovuliacija pirmadieni. Tai jau po pirmadienio dabar 14 cd, vis dar darbuojames. Salutinis poveikis po susileidimo bent jau man buvo labai stiprus, pykino, sukosi galva, prasidejo migrena. Dabar kaip ir salutinio poveikio jau nebejauciu... bet kazkaip mazai vilties kad uzkibo nes prolaktinas pas mane padidejes.. idomu ar ovitrelle tai sureguliuoja..
Syria parašė:
Sveikosjungiuos prie jusu klubelio
9 cd susileidom ovitrelle, sake ginekologas kad ovuliacija pirmadieni. Tai jau po pirmadienio dabar 14 cd, vis dar darbuoj…
Ovitrelle nesureguliuos jums prolaktino ;) ovitrelle yra tas pats hcg hormonas, todel neskubekit testu gadint, nes matysit teigiamus pradzioje del ovitrelles
Syria parašė:
Sveikosjungiuos prie jusu klubelio
9 cd susileidom ovitrelle, sake ginekologas kad ovuliacija pirmadieni. Tai jau po pirmadienio dabar 14 cd, vis dar darbuoj…
Pataikem panasiai, as pirmadieni susileidau, pagal viska antradieni jau buvo ovuliacija. Jokiu pozymiu issvis
Nykštukė parašė:
Pataikem panasiai, as pirmadieni susileidau, pagal viska antradieni jau buvo ovuliacija. Jokiu pozymiu issvis![]()
O man problema ta, kad ale pirmadieni turejo but ovuliacija, bet kai darem nd ten buvo sausa ir diskomforta abu jautem.. jokiu baltymo formos isskyru kurios reikstu kad vaisingos dienos.. tos isskyros atsirado vakar. Folikulas sestadieni buvo 17 mm tai kaip cia apskaiciavo kad ovuliacija pirmadieni, tai nezinau. Gal ta ovuliacija ir vyko pirmadieni, bet organizmas dar tam buvo nepasiruoses..
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai