Torma parašė:
Dar ne,dar supratau 2kartus otrivelli ir tada kaska kita darys
O mm buvo normalios ar nelabai,nes man kolkas kaip nieko vos vos
Torma parašė:
Dar ne,dar supratau 2kartus otrivelli ir tada kaska kita darys
Torma parašė:
Man tai įprastos kolkas...
Sveikos merginos, ar jums būna "bloga" po ovitrelle? man dieną po suleidimo pradeda tinti krūtinė, ji palieka tokia skausminga, kad net naktį prabundu nuo skausmo, padažnėja pulsas, šiek tiek pakyla temperatūra 37,1, pykina ir būna silpna. Ar tai normalu ar man tiesiog šalutinė reakcija?
aseni c parašė:
Sveikos merginos, ar jums būna "bloga" po ovitrelle? man dieną po suleidimo pradeda tinti krūtinė, ji palieka tokia skausminga, kad net naktį prabundu nuo skausmo, …
Labas. Na man pvz buvo po ovitrelle pirma naktį pikyno ir išmušė karštis. Ir buvau labai jautri, galėjau verkt dėl nieko. Seip kitų pojūčių nejutau.
g_sv parašė:
Sveikos, 16 diena po Ovitrelles, NT neigiamas, šonus skauda kaip prieš mėnesines jau gal 3 dienas, bet mėnesinės neateinakiek jums vėluodavo mm? Kada reiki…
Man 1diena,man pasirodyti nuo 10iki 13 dienos nuo mm pradzios
Aurelija8912 parašė:
5 ar 6 kartus leidausi ovitreli. Jokiu salutiniu pozymiu, teigiamo rezultato taip pat nebuvo....
O jus visus kartus leidžiates naturaliame cikle ar stimuliavot? Aš kolkas 2 kartus leidausi, vieną kartą naturaliame, kitą jau stimuliuotame... liūdna, bet kolkas nėra rezultatų.
Vision parašė:
O koks budavo jusu naturalus PRG, ir kiek sokteldavo po Ovitrelle injekcijos?
Pagal rezultatus mano progesterono tyrimas geras. Po ovitrelio 10 d gydytoja buvo nurodziusi 10 d gerti duphaston, bet tyrimu nereikejo darytis
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai