Adina parašė:
Jau dabar 1 diena kaip MM veluoja 🥰
Vienas darytas 2 dienos iki MM, kitas 1 dienai veluojant, o sakykit cia nieko, kad…
Toks ryškus kad net dažų neužteko 😄🤭
Manau tikrai galima sveikinti🌹🌹🌹
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįAdina parašė:
Vienas darytas 2 dienos iki MM, kitas 1 dienai veluojant, o sakykit cia nieko, kad…
Toks ryškus kad net dažų neužteko 😄🤭
Manau tikrai galima sveikinti🌹🌹🌹
Adina parašė:
Mano štai toks buvo, nėštumas pasiteisino! 😄Čia toks pas mane buvo kelios dienos prieš mm (man nėštumas labai anksti pasimatė)😁
urterem parašė:
Sveikos ir vėl. Nusipirkau juosteliniu livsane testu ir pasidariau po pietų, juostelė vaiduokliukas vis tiek matosi.
Vaiduokliukas atrodo tikras nes toks rožinis mano akiai ☺️ Linkiu ryškėti!
urterem parašė:
Sveikos ir vėl. Nusipirkau juosteliniu livsane testu ir pasidariau po pietų, juostelė vaiduokliukas vis tiek matosi.
Tikrai matosi
urterem parašė:
Matosi rožinė antra juostelė.
Šių jau nebeperku nes meta issdziuvima 🙄
urterem parašė:
Matosi tikrai
urterem parašė:
Grazus, ryskekit😉
urterem parašė:
Grazu! Sekmes
Jūratė rg parašė:
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai