urterem parašė:
Sveikos, esu 10-11dpo, turėjau stimuliaciją antrą kartą jau. Atsirado svaigimas kartais iš niekur atsiranda šleikštulys na ir aišku neištvėruai pasidariau testą, ry…
Matosi
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįurterem parašė:
Sveikos, esu 10-11dpo, turėjau stimuliaciją antrą kartą jau. Atsirado svaigimas kartais iš niekur atsiranda šleikštulys na ir aišku neištvėruai pasidariau testą, ry…
Matosi
Lauryyt_ parašė:
Tikėtina, kad jau mm neateis, o dar jos nebuvo reguliarios po gimdymo, jėtus netikėta žinia tikrai, šiandien mm diena, tai matyt jau nebesulauksiu 🫣
Jus atsimenu, kažkada turbūt vaiduokliavo jau..😊 na tikėkimės šį kartą sėkmingai🧡
urterem parašė:
Kasmetiniai linkę pokštauti, linkiu, kad nemeluotu🤞😊
Ayta parašė:
Kasmetiniai linkę pokštauti, linkiu, kad nemeluotu🤞😊
O kokius rekomenduotumėte nusipirkti, nes aš kažkaip visados perku tuos kasetinius?🤔
urterem parašė:
Niu nepakartojot?
urterem parašė:
O kokius rekomenduotumėte nusipirkti, nes aš kažkaip visados perku tuos kasetinius?🤔
Oi šių kasetinių geriau ir nenaudokite nes jie labai dažnai ir daug kam meta tokius šešėlius net ne po laiko o iškart, nors ir nieko nėra. Pati buvau atpsigavusi jais. Bent jau mano rekomendacija būtų livsane iš Benu vaistines, man jie niekada nemeta jokių šešėlių ir jautrumas jų didelis, todėl žinau, kad jei ką parodytų nors ir neryškaus, tai jau galėčiau tikėtis
na ir dar iš gandrolabs.lt irgi visai geri
urterem parašė:
Livsane is benu, arba Cc, tik ne pregna, jie ir buna seseliuoja🤷♀️
Raganele83 parašė:
Niu nepakartojot?
Ne, bijojau kad testai meluoja tai užsisakinėju iš benu kur rekomendavo bandysiu sulaukti testuku ir tada darytis vėl😅
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai