ŠurumBurum parašė:
Sveikos, ar matot kažką? Atsirado laiku. Kadangi esu su KT spirale, be abejo, tikiuosi, kad pokštas..
As buvau su spirale pastojus tj sirgau bet jau laukiausi bet kaip dariausi testa jau buvo ryskus
ŠurumBurum parašė:
Sveikos, ar matot kažką? Atsirado laiku. Kadangi esu su KT spirale, be abejo, tikiuosi, kad pokštas..
As buvau su spirale pastojus tj sirgau bet jau laukiausi bet kaip dariausi testa jau buvo ryskus
Rasytea29 parašė:
Labas ka nors matote?
Matau
Rasytea29 parašė:
Labas ka nors matote?
Kiek iki mm?
elvin parašė:
Kiek iki mm?
Cia idomi istorija butu jei pasitvirtintu
Rasytea29 parašė:
Cia idomi istorija butu jei pasitvirtintu
Kokia ta istorija? 🤔
Sudoku parašė:
Kokia ta istorija? 🤔
Buciau pastojus tada iki spalio 10 nes iki tada mylejomes o spalio 12 pas gine buvau nieko nematė o nuo 14 iki +-17 tepliojio daugiau rudu krauju mazai vos vos sviesesnio buvo o menesines pagal viska buti turetu oj megreit tim lapkričio 11 bet vakar maude somus todel sugalvojau testą pasidaryt na bus matyt kaip bus bet jei pasitvirtintu butu geriausia gimtadienio dovana
Rasytea29 parašė:
Buciau pastojus tada iki spalio 10 nes iki tada mylejomes o spalio 12 pas gine buvau nieko nematė o nuo 14 iki +-17 tepliojio daugiau rudu krauju mazai vos vos svie…
Sveika,tai jau rodytų ryškų brukšneli,jei įvyko implantacinis kraujavimas. Po implantacinio kraujavimo parodo du aiškius brūkšnelius😊 pagal jūsų pasakojimą panašu į implantacini kraujavimą,bet testukas vos įžiūrimas,darykit per naujo. Implantacinis kraujavimas vyksta labai trumpai ,paterliojimas rudai ir viskas.
mattina all alba parašė:
CC meto melagius? 9-10dpo, bet atsirado po kokios 15-20min...
cc reikia vertint iki 5 min. Veliau gali mest isdziuvimus
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai