lauriuuuxxx parašė:
Sveikos, mėnesines už 4 d. Ar čia išdžiūvimas, ar yra?
Dariau 2 testus, vienas lyg tuščias, kitas toks... bet jau po 5 min., neteiskite.
O čia ne biosynex/ exacto? Nes šitie melagių melagiai 😬
lauriuuuxxx parašė:
Dariau 2 testus, vienas lyg tuščias, kitas toks... bet jau po 5 min., neteiskite.
O čia ne biosynex/ exacto? Nes šitie melagių melagiai 😬
lauriuuuxxx parašė:
O kitas kokios firmos nt?
Ayta parašė:
O kitas kokios firmos nt?
Tas kur su vaiduokliu biosynex. 🥵
O tas kur tuščias Amediplus... 🫣
lauriuuuxxx parašė:
Man irgi attodo, kad čia visiškai teigiamas🤷♀️
Ar matot? Ar gali prastesnės kokybės testas meluoti rodydamas vaiduoklį? Esu girdėjusi, kad gali meluoti tik nerodant, kai yra. Ale jeigu rodo, tai labai mažai šansų, kad nebus. Vyras neskiria gerų nuo blogų tai nesąmonių pripirko
važiuosiu pirkti normalaus, bet jeigu žinočiau, kad jie meluoja rodydami vaiduoklius, tai iki tol viltis būtų lengviau sutramdyti. 4 metus nepastoju, pagalbinės priemones visos išbandytos, vienintelį kartą kibo, tada persileidau. Todėl šitas helouvyninis pokštas - labai emociškai sunkus
elvin parašė:
Kaip jums skirtumas😄 tik cc darytas su antru šlapimu jau.🤷♀️
CC is visu testu parodo paskutiniai
jie visiskai netinkami gaudyt vaiduokliu, juos darytis reiktu, kai jau nebeateina menesines, tada ir aiskus rezultatas buna. O jei tas raudonas Pregna, tai meskit lauk. Keliau cia, kad tris kartus rode ana cikla ir labai ryskiai, nestumo nebuvo.
Mypa parašė:
CC is visu testu parodo paskutiniaijie visiskai netinkami gaudyt vaiduokliu, juos darytis reiktu, kai jau nebeateina menesines, tada ir aiskus rezultatas buna. …
Tai lieka tik livsane?
elvin parašė:
Tai lieka tik livsane?
taip, labai geri, dar geri amedi plus, man patiko.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai