aisqu parašė:
Nzn istijro ar roziniai benukai meta isdziuvima.esu darius juos,maciau rozinr juostele lyg ir antra,tris testukai rode nu bet susirgau mmm.gine tada sake skaitykim …
Čia violos testą dariausi.
aisqu parašė:
Nzn istijro ar roziniai benukai meta isdziuvima.esu darius juos,maciau rozinr juostele lyg ir antra,tris testukai rode nu bet susirgau mmm.gine tada sake skaitykim …
Čia violos testą dariausi.
na merginos as vel su savo vaiduokliais:)) nuotrauku neina padaryt geresniu
parodysiu visus tris ar ka iziurite? vakar vakare darytas bus pirma foto rozinis benu , antra melynas benu trecia rozinis benu ir sios darytos ryte tai gali buti isdziuvimas? aciuu

Deimantee1 parašė:
Norėčiau ir aš taip galvot, kad išdžiuvimo linija. Bet kiek esu dariusi testų tų išdžiuvimo linijų nei karto nemačiau. ;)
Dėl violos, nieko negaliu sakyti, nes nesu pati dariusi niekada, bet apie benu, tai iš anksto galiu patarti: jei darysitės, tai vertinkite tik per nustatytą laiką, nes po laiko atsiranda net ir rožinė antra juostelė, nors nėštumo ir nebūna
Agneke parašė:
na merginos as vel su savo vaiduokliais:)) nuotrauku neina padaryt geresniuparodysiu visus tris ar ka iziurite? vakar vakare darytas bus pirma foto rozinis benu …
o po kiek laiko fotografavote?
šrimpas parašė:
o po kiek laiko fotografavote?
Pirma po 10 min o kitus jau praejes laikas kokia val po jauciu bus isdziuvimas
Na 5 dienos ir bus aiskaiu nes memes turi pasirodyt
tik keista kad jokio implantacinio nebuvo ,tik viena diena labai skaudejo kairy sona o tepliojo daug tokiom isskyrom visa sav
nu bus matyt...
MėlyniKaroliukai parašė:
Gal pas tave si cikla gimdos gleivine buvo plonute, todel mazai ir be skausmo pakraujavai. Ne kiekviena menesi ji virsija 10 - tuka![]()
Bet niekada per 16 metu nebuvo taip..
Mažas stebukliukas parašė:
Bet niekada per 16 metu nebuvo taip..
Kiekviena moteris po mm raso kad niekada to nebuvo, tai nelabai tikiu, kad 16 metu seket visas savo menesines
MėlyniKaroliukai parašė:
Kiekviena moteris po mm raso kad niekada to nebuvo, tai nelabai tikiu, kad 16 metu seket visas savo menesines![]()
Sekiau. Po metu nuo to kai prasidejo mm. Man mama idave kalendoriu. Ir iki siai dienai ji zymiuosi. Tai nuo vaikystes iprociu tapo. Zymejaus skausmus visus. Vaistus. Net pasizumejus kada del skausmu mama i greitaja vesdavo. Visi kalendoriukai guli vokely
Mažas stebukliukas parašė:
Sekiau. Po metu nuo to kai prasidejo mm. Man mama idave kalendoriu. Ir iki siai dienai ji zymiuosi. Tai nuo vaikystes iprociu tapo. Zymejaus skausmus visus. Vaistus…
Stipru, pagarba
A.K... parašė:
Pirma po 10 min o kitus jau praejes laikas kokia val po jauciu bus isdziuvimasNa 5 dienos ir bus aiskaiu nes memes turi pasirodyt
tik keista kad jokio implanta…
na, aš tam antrajam kažką įmatau, bet dar sunku pasakyti...
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai