Karalaina parašė:
Labas. Pastebėjau ant pilvo tokį. Ir tikrai neatsimenu, kad būčiau kažkur susimušus. Kas tai galėtų būti? Ar vis dėl to sumušimas? Per nuotrauką aiškiai nesimato …
Tai gal strija?
Karalaina parašė:
Labas. Pastebėjau ant pilvo tokį. Ir tikrai neatsimenu, kad būčiau kažkur susimušus. Kas tai galėtų būti? Ar vis dėl to sumušimas? Per nuotrauką aiškiai nesimato …
Tai gal strija?
Karalaina parašė:
Man panašu į strija🤔
virdzinija2020 parašė:
Sveikos šnd 5 testus, su rytiniu šlapimu buvo tie du su ryškesnėmis juostelėmis, like daryti gerokai po pietų, vakar ryt dar nieko nerodė,kaip jūs matote?
Matosi kuo puikiausiai,tylus sveikinimai 🤩 jei norite galite testuotis tikrinti kaip ryškėja
Karalaina parašė:
Čia ne mėlynė
čia strija
Karalaina parašė:
Nutiko toks dalykas. Netyčia nusideginau ranką. Man 37sav. Ar čia nieko baisaus? Skaičiau visokių mitų🤭
Nieko surfargino tepalų jei leidžia dėl nėštumo tepkit
Karalaina parašė:
Nutiko toks dalykas. Netyčia nusideginau ranką. Man 37sav. Ar čia nieko baisaus? Skaičiau visokių mitų🤭
Su pirmagime kepiau duoną ir spriegė aliejus tiesiai į veidą, nusideginau antakį... iš išgąsčio užsidengiau veidą, tai visą nėštumą galvojau ar negims lelius su kokiom dėmėm ant veido pagal kažkokius tuos "mitus", bet gimė gražutė, tobulu veiduku, tai gydykitės ranką ir nepergyvenkite 🤭
kate223 parašė:
Nepavykęs ar neigiamas? Ačiū
Neigiamas
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai