katyte2 parašė:
Labas vakaras. Mano vaikui 10men, ar esat leidusios panasaus amzio vaikus i vandens kubila lauke?
Jei kubile ne per karstas vanduo, atsimink it kad vaikelio oda 5kart plonesne nei suaugusiu.
katyte2 parašė:
Labas vakaras. Mano vaikui 10men, ar esat leidusios panasaus amzio vaikus i vandens kubila lauke?
Jei kubile ne per karstas vanduo, atsimink it kad vaikelio oda 5kart plonesne nei suaugusiu.
Kocia parašė:
O auto kedute tvirtinasi prie stoke?
Yra auto kėdute kuri spec yra stokke gaminama arba yra adapteriai
Kocia parašė:
O auto kedute tvirtinasi prie stoke?
Mes naudojom maxi cosi kedute su adapteriais
Aušra35 parašė:
Sveikos, mamytėsGal kuri Norvegijoje turit ir naudojat Tutis vežimėlį? Jei taip, ar patenkintos? Įdomu kaip jie draugauja su Norvegiškais orais, vėju, lietumi i…
As turiu. Su pirmuoju naudojau. Su antru irgi naudosiu. Lopsys kaip naujas. Tik padangas pripūsti reikes🤭
Nona parašė:
Mamos koki rekomenduotumet miegmaisi is Voksi ziemai? Urban ar city?
As linkstu link Voksi Active, jis silciausias ir ilgiausiai jo turetu uztekti, raso nuo 0 iki 6 metu. Dar esu pasizymejusi, kad EasyGrow Nord labai geri. Tai rinksius i siu dvieju.
Kemille parašė:
As linkstu link Voksi Active, jis silciausias ir ilgiausiai jo turetu uztekti, raso nuo 0 iki 6 metu. Dar esu pasizymejusi, kad EasyGrow Nord labai geri. Tai rinksi…
Kaip tu
?
Nona parašė:
Kaip tu?
![]()
Puikiai
Sunku vis dar patiketi, kad tiek mazai beliko
kaip tu?
Kemille parašė:
PuikiaiSunku vis dar patiketi, kad tiek mazai beliko
kaip tu?
Gerai ir as
tau visai nebera laiko jau
o klausyk pas tave stokke trailz vezimas? Planuoji deti ta miegmaisi i sportine dali stokkes,nepirksi to specialaus
? Nes dabar pagalvojau,kad ten juk atskiros kojytes trailze
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai