.Vilma. parašė:
o sesers leliukui kiek laiko?
neuzilgo 5 men bus
tai tik keli men skirtumas bus tarp pusbroliuku
.Vilma. parašė:
o sesers leliukui kiek laiko?
neuzilgo 5 men bus
tai tik keli men skirtumas bus tarp pusbroliuku
k-o-m-a parašė:
neuzilgo 5 men bustai tik keli men skirtumas bus tarp pusbroliuku
![]()
smagu sitaip,mano sesuo pries pora men pagimde,tai kartu laukemes
k-o-m-a parašė:
aiktu geras jum isvisnu smagu smagu, jin praeitas sventes ramiai sutiko, o as sitas
bet nk, db bliam kaip keista per baliukus dalyvaut pasyviai, net sunku isedet buna, o dar baisiau klausyt girtu pezalu
idomu po leliaus noresis baliu
nors kaip gali nesinoret
![]()
man tai irgi uzknisa,nors nesu kazkokia baisi dalyvautoja,bet kai iseidavo koks susibegimas smagus,budavo labai gerai
ir tas noras neprapuole,o abar ka-visas mano baro atsaegas draugas istustino
.Vilma. parašė:
man tai irgi uzknisa,nors nesu kazkokia baisi dalyvautoja,bet kai iseidavo koks susibegimas smagus,budavo labai geraiir tas noras neprapuole,o abar ka-visas mano baro atsaegas draugas istustino
![]()
![]()
![]()
oj va cia tai abidna
pas mus baras nelabai ir pasipilde tiek prisakem kad draugai is lt atvestu kad puse atime ir dar bauda gavo
tai barelis apytustis o ir kas liko draugas baigia visus isvaisint, sakau blyn nors sampes neliesk :DD
k-o-m-a parašė:
oj va cia tai abidnapas mus baras nelabai ir pasipilde tiek prisakem kad draugai is lt atvestu kad puse atime ir dar bauda gavo
tai barelis apytustis o ir kas liko draugas baigia visus isvaisint, sakau blyn nors sampes neliesk :DD
ot latrai
tai ko ten tiek prisaket,kad ateme???
as ne sampes nebeturiu,teks gazuot is krano
k-o-m-a parašė:
tai bliam alaus buvo 4 ar 5 pakuotes po 24 skarbes dar snabes, sampes, brendzionu zodziu.. vyriukai sventem galvojo apsirupins, o gavos taip kad butu buve pigiau norgei pirkt
nieko bus pamoka ner ko pijokaut, as blaivybei db tai ir tetukas gali pirstabdyt
![]()
nu jo,siitiek gerio nuplauke
judesiuku nejauti dar?
dar nea.. jei ka jauciu tai tik is didelio noro turbut
kartais atrodo kad kazkas ten yra toks keistas jausmas buna, bet kai jau tikrai ispirs jauciu nesumaisysiu
nu ka as tai jau jauciu jungiu pc, nes cia ir taip ziuriu 1 h o as dar prie kompo susirietus
sakiau reik zadintuva padet kitam kambario gale kad nebeisjungineciau
nes bliam visa diena praparpiu
saldziu vilmute, ir tu nebludik, eik ilsetis
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai