L.A.P.Ė. parašė:
Bent vienai😅😅
Man irgi!
Taip, tiesei šviesei viską sakai
L.A.P.Ė. parašė:
Bent vienai😅😅
Man irgi!
Taip, tiesei šviesei viską sakai
SunMoon parašė:
As ir rasiau, jog esu 4a. O ar priima gimdyves, ar ne nzn. Ir jus tikrai negalit zinoti, jei tik ji laisva, ar tikrai nepaguldytu po gimdymo.
Ok. Tai maždaug taip: pagimdžiau, sergu lėtine liga, kuri paūmėjo, iškėlė mane į kardiologijos skyriu su tryjų parų naujagimiu, ir aš keliu savo vienutės ar mokamos dvivietės palatos foto, ir va sakau, guliu po gimdymo, moku tiek ir tiek. Logiška?
Jūs tik po mano komentaro parašėte kad gulite 4 aukšte, o tai ir nieko nesako, nevisos žino, kad pogimdyvines tik antrame-treciame aukšte
SunMoon parašė:
Paprasem privacios palatos, kaip ir kiti norintys. O gavom tokia, kuri buvo tuo metu laisva.
Jūs gavote dviviete palatą, ji nėra privati. Tiesiog, nėra didelio užimtumo skyriuje, ir jums davė tokią palatą, kuri yra skirta dviems pacientėms 🙂 ir kuri yra pagerinta, dėl patogumų vietoje.
L.A.P.Ė. parašė:
Bent vienai😅😅
Nu kad nesismulkini ,sakai kaip yra 😂
monamint parašė:
Ok. Tai maždaug taip: pagimdžiau, sergu lėtine liga, kuri paūmėjo, iškėlė mane į kardiologijos skyriu su tryjų parų naujagimiu, ir aš keliu savo vienutės ar mokamo…
monamint parašė:
Ok. Tai maždaug taip: pagimdžiau, sergu lėtine liga, kuri paūmėjo, iškėlė mane į kardiologijos skyriu su tryjų parų naujagimiu, ir aš keliu savo vienutės ar mokamo…
Jums viskas gerai? 😂
Paskaitykit, ankstesnius postus, suprasit apie ka eina kalba. Nes jusu nepasitenkinimas, mano foto, panasus i pavyda 😂
Ir si tema apie LSMUL, tad viskas logiska kas cia rasoma ir keliama.
monamint parašė:
Jūs gavote dviviete palatą, ji nėra privati. Tiesiog, nėra didelio užimtumo skyriuje, ir jums davė tokią palatą, kuri yra skirta dviems pacientėms 🙂 ir kuri yra pag…
Na taip neprivati, tik mokam patys, uz ja 🤦♀️😂 pasiskaitykite, faugiau zinosit

Reikes sakyti, kad nemokesim, nes juk yra kas zino, jog cia galim nemokamai buti
L.A.P.Ė. parašė:
Wuo reik jau stegt savo grupyte😅😅
Mane irgi į tą grupytę prigriebk
L.A.P.Ė. parašė:
Wuo reik jau stegt savo grupyte😅😅
Nu matai,kad zmones linke iliuzijom gyvent😅
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai