SofijaV parašė:
Kokia jusu patirtis su Pregna + testais?![]()
kiek girdėjau jie patikimi. turiu rožinį nusipirkus, kai jau labai prireiks...
SofijaV parašė:
Kokia jusu patirtis su Pregna + testais?![]()
Helena@ parašė:
Cia vieta,kai tikiesi isgirsti "nepatikimi,blogi,nesidarykit"
Man mm veluoja kelias dienas, pasidariau siandien si testa ( tiesa ne rytini) bet buvo baltas baltas..
oh well. Bus prailgejes ciklas ir tiek.
SofijaV parašė:
Cia vieta,kai tikiesi isgirsti "nepatikimi,blogi,nesidarykit"Man mm veluoja kelias dienas, pasidariau siandien si testa ( tiesa ne rytini) bet buvo baltas balta…
Nepatiki ir blogi ne todel,kad nerodo nestumo,o todel,kad rodo,kai jo nera😅😅😅😅
L.A.P.Ė. parašė:
Nieko nereiskia,jei matuota tik du kartus🤷♀️
Žinau, tik pradejau dar tuos du kartus, dabar seksiu ir toliau kiekviena rytą 🙂
Turiu klausima toms, kurios jau gimdziusios. Kaip yra su krutine ankstyvoje nestumo stadijoje? Žinau, kad visoms buna skirtingai ir bla bla bla, bet tiesiog noriu, kad pasidalintumet savo patirtim, kokia buvo krutine vos tik pastojus iki numatomu mmm. Siaip man pries mmm visada patinsta, skauda, artejant mmm po truputi skausmas mazeja. O kaip nestumo metu?
Spalva parašė:
Turiu klausima toms, kurios jau gimdziusios. Kaip yra su krutine ankstyvoje nestumo stadijoje? Žinau, kad visoms buna skirtingai ir bla bla bla, bet tiesiog noriu, …
Man visada pries menesines skaudedavo,bet ta men kai pastojau ir supratau, kad kazkas ne taip,nes papu visai neskaudejo ir neskaudejo visa nestuma🤷♀️
Spalva parašė:
Turiu klausima toms, kurios jau gimdziusios. Kaip yra su krutine ankstyvoje nestumo stadijoje? Žinau, kad visoms buna skirtingai ir bla bla bla, bet tiesiog noriu, …
Buvo ir kada krūtinė pakito iškart ir buvo kad jokių poveikių krūtinei iki vidurio nėštumo ☺️
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
Tą ju…