Melisss parašė:
O prg kiek?
34,51 nmol/l , 9 dpo
Melisss parašė:
O prg kiek?
34,51 nmol/l , 9 dpo
InMau parašė:
Biocheminis nėštumas yra visai ne tai ką rašote.
Jeigu ciklas stimuliuotas normalu, kad testas meta vaiduoklius.
Ačiū už info.
SeaSun parašė:
Man dar toks niuanselis, kad vaginalinio orgazmo nejauciu, tai jei vien myliukas tai niekas labai ir nesitraukinejatai va gal kitoms lengviau pastoti, kai v…
Ir man yra tokia bėda dėl vagin orgazmo. Su draugėmis to neaptarsi. Bandžiau ir stengtis atsipalaiduoti, ir vyno taurę išgerti ir muziką įsijungti.. bet deja ne tame bėda.
vavava parašė:
Ir man yra tokia bėda dėl vagin orgazmo. Su draugėmis to neaptarsi. Bandžiau ir stengtis atsipalaiduoti, ir vyno taurę išgerti ir muziką įsijungti.. bet deja ne tam…
Na mes tokios tikrai ne vienos
anatomija skiriasi ir tiek matyt.
tikiuosi tas vaisingumo neveikia labai stipriai
Vaginalinio orgazmo ir aš nejaučiu, bet dukrą turiu
tai tikrai tai nelemia vaisingumo
Gal ir lengviau per O spermiams nukeliauti kur reikia, bet ir be O jie gali pasiekti savo tikslą
O mano ciklas panašu vėl tuščias...ryt nutrauksiu dupha gerti ir tikėtina per porą dienų mmm parkeliaus. Tai pergyvenu dabar, kad neištaikysiu ciklo pradžioje pas ginių, jei mmm prieš savaitgalį prasidės
Ką jūs tokiais atvejais darot? Nu kvailas turbūt klausimas, ką jau čia bepadarysi, liks nestimuliuotas mėnuo?
Wikne parašė:
Vaginalinio orgazmo ir aš nejaučiu, bet dukrą turiutai tikrai tai nelemia vaisingumo
Gal ir lengviau per O spermiams nukeliauti kur reikia, bet ir be O jie g…
Niekaip neina iki 5 cd nueiti? As visada kazkaip istaikau, kad iki 5 cd pavyksta nueiti.
mokaa parašė:
Niekaip neina iki 5 cd nueiti? As visada kazkaip istaikau, kad iki 5 cd pavyksta nueiti.
Kolkas užsirašiau trečiadieniui pas jį, kol laisvų laikų buvo, bet jei mmm pareis penktadienį, tai niekaip nesigaus. Nebent skambint į registratūrą ir bandyt įsiprašyt pas jį savaitės pradžioje jei ginius Vilniuje bus
Wikne parašė:
Vaginalinio orgazmo ir aš nejaučiu, bet dukrą turiutai tikrai tai nelemia vaisingumo
Gal ir lengviau per O spermiams nukeliauti kur reikia, bet ir be O jie g…
Tai va va, daug gi tokiu nejaucianciu, bet vaisingu. bent taip viliuosi, nors noretusi viska padaryti is savo puse bet kai neduota tai ka darysi
Na as tai einu tada, kada reikia is kart pirma ciklo diena pasiskambinu. 2-5 cd tinkama vizitui. Tai jei ketv mm galima eit penktadieni, jei penk prasideda galima pirmadieni ir pan. Mano ginius kur lankausi ne kasdien dirba, bet kai stimuliacijos tai priima kada reikia papildomai ar savaitgali. Savaitgaliais buna ispuola foliu apziura jau po vaistuku, tai ir skiria pasimatyma tada kai reikia.
Wikne parašė:
Kolkas užsirašiau trečiadieniui pas jį, kol laisvų laikų buvo, bet jei mmm pareis penktadienį, tai niekaip nesigaus. Nebent skambint į registratūrą ir bandyt įsipra…
Kai skambinat is kart sakykit kas stimuliacia ir mm pradzia, tikrai iterps kur nors
as nuvaziuoju ir laukiu kol priima uzsirasiusias.
Wikne parašė:
Kolkas užsirašiau trečiadieniui pas jį, kol laisvų laikų buvo, bet jei mmm pareis penktadienį, tai niekaip nesigaus. Nebent skambint į registratūrą ir bandyt įsipra…
Jei jus apie Z.Z., man atrodo jis dirba tik treciadieniais ir penktadieniais Vilniuje. Bet gal tikrai pameginkit pasiskambinti i registratura ir pasiklausti
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai