Irvutė parašė:
Kartais uzauga vienas, kartais keli. Svarbu kokybė, o ne kiekis
O kazin kaip ta kokybe atsispindi...😐
Irvutė parašė:
Kartais uzauga vienas, kartais keli. Svarbu kokybė, o ne kiekis
Rramintaa parašė:
Na manau, kad uzaugtu tinkamo dydzio reikiamu metu, kad gleivine butu uzaugus ir trisluoksne. Taip pat, kad sekmingai ovuliuotu, ir kad gamintusi pakankamai prg.
Ar galima pacios kiausialastes kokybe istirti nedarant ivf, nezinau, bet manau ne, nes visos tirtumemes....
As turejau ir 1 foli ir 2 ir 3 ir net hyper per stimuliacijas, taciau nei vieno kibimo.... tai tas kiekis nieko nepasako
Braškė90 parašė:
Sveikos, šian pasidariau kiaušintakių pratekamumą, viskas ok, vyro turtas taip pat superinis. Nuo 08-26 pradesim stimuliaciją, auginsim foliukus. Gal kas galit papa…
Gydytoja paskirs vaistus, kuriuos reikes gerti penkias dienas ( as pradejau su clomid, bet man jie netiko ir sukele hyperstimuliacija, tada pakeite i letrazole, kuri puikiai tinka). Kiek tableciu gerti priklausys nuo to, kaip auga foliai. As pradejau su 2, dabar 3 dienas geriu 2 tabletes ir 2 dienas po 1. Tada vizitas pas gydytoja paziureti kaip auga foliai, jei viskas gerai, greiciausiai duos ovitrelle, kuri reikia susileisti i pilva ir po poros dienu turetu ivykti ovuliacija. Man gydytoja surasydavo valandom, kada leistis ir kada turet santykius. Po to naudodavau utrogestan ( zvakutes dedamos i vidu pries nakti) ir laukdavau. Deja, visi kartai nesekmingi
Irvutė parašė:
Na manau, kad uzaugtu tinkamo dydzio reikiamu metu, kad gleivine butu uzaugus ir trisluoksne. Taip pat, kad sekmingai ovuliuotu, ir kad gamintusi pakankamai prg.
Man dar naujienos tie IUI, IVF, bet skamba baugiai 😑
Braškė90 parašė:
Sveikos, šian pasidariau kiaušintakių pratekamumą, viskas ok, vyro turtas taip pat superinis. Nuo 08-26 pradesim stimuliaciją, auginsim foliukus. Gal kas galit papa…
Man dave tabletes clostybelgyd gert. 5 d. Pob1 tablete. Paskutinibkartvgeriau po 2 tabletes. Bet pvz man neduoda jokiu ovitreliu, kad sprogtu foliukai
Kiek suprantu, patys sprogsta
Westa parašė:
Man dave tabletes clostybelgyd gert. 5 d. Pob1 tablete. Paskutinibkartvgeriau po 2 tabletes. Bet pvz man neduoda jokiu ovitreliu, kad sprogtu foliukai![]()
Jei foliai gerai auga tai taip, anksciau ar veliau jie patys sprogs. Man gydytoja sake, kad ovitrelle padeda pakoreguoti ovuliacija, kad zinotume kada jin tiksliai ivyks ir tiek. As si cikla irgi be ovitrelle meginu
Westa parašė:
Sian buwau pas gine. Sako 1 folis ir t.t. sakau, mmm. Nes kai kurios mergaites sako, kad po keleta turi, o gine pasake , taip, buna kad po keleta. Bet geriau kada 1…
Kai daugiau folių, tai didėja pastojimo tikimybė, bet kartu ir daugiavaisio nėštumo. Tai jei nenorit vienu metu kelių leliukų, geriau 1 folis
Wikne parašė:
Kelinta dpo?
As ir vis skaiciuoju dienas, o laikas atrodo stovi vietoje...
gal turi geru naujienu?
IveTe parašė:
gal turi geru naujienu?
Kad kazi ir si menesi...testa dariausi siandien bet jis toks keliantis abejoniu,o ir ne itin patikimas...atostogauju tai tik pregna gavau, daugiau pasirinkimo ner. Tai po mazdaug 5 min jis buvo toks 

tai reàliai suprantu kad cia gali buti tiesiog isdziuvimas arba dar gal ovitrele arba siaip melagis
turiu dar pora testu,tai ryt pagadinsiu dar viena, jei neryskes tai kaip ir viskas aisku...beto nei krutine jautri nei isskyru padaugeje, jokio kitokio jausmo,tik pradejo pilva mausti...ech...
O pas tave?
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai