Laukiugandro parašė:
Jau grazino i prekybabuvau rasius laiska i vaistine, zadejo balandzio gale papildyt bet jau yra pirkti internetu. As uzsisakiau iskart 10 dezuciu😅🫣
Yra ir vaistinėj, nusipirkau
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįLaukiugandro parašė:
Jau grazino i prekybabuvau rasius laiska i vaistine, zadejo balandzio gale papildyt bet jau yra pirkti internetu. As uzsisakiau iskart 10 dezuciu😅🫣
Yra ir vaistinėj, nusipirkau
Svaja1234 parašė:
Sveikos. Perskaičiau jūsų postus ir tikrai gandrolabs testukai ovuliacijos tik išmesti...kiek man nervų kainavo🫠 viena diena rodo o kita jau ne, visus mesiu lauk...…
O kas su tias testaia? Aš taip pat prisipirkau....🙈
Simukas parašė:
O kas su tias testaia? Aš taip pat prisipirkau....🙈
Blogi jie, klaidingai rodo. Man vyksta ov o tuščias testas
Gal galite padeti susigaudyti. Pagal programele ov turejo buti balandzio 8d. Ov testu nesidariau, bet truputi maude pilva ir labai minimaliai buvo kiausiniu baltymo išskiru. Balandzio 12d atsirado labai daug kiausinio baltymo išskiru, balandzio 13d buvo vel minimaliai kiaušinio baltymo išskiru, bet dar ir šviezio kraujo pastejejau. Šy ryta atsikelus vel pastebejau kelis lašus kraujo, bet jau kiaušinio baltymo išskiru nera. Tiek vakar tiek šiandien atrodo kad dega krutine ir pilva maudzia. Virsutinis ov testas vakar o apatinis šiandien . Tai kaip man dabar skaiciuoti kada man čia skaitysis 1dpo?😀
Parduodu ovuliacijos testus One step (plati juostelė, itin jautrus (jautrumas 20mIU/ml) , 47 vnt, galiojimas iki 2025.11.Instrukcija bus įdėta taip pat. Pridėsiu dovanų nėštumo testą ( Amediplus nėštumo testas, juostelė) .Testai puikiai rodo ovuliaciją. Nebereikalingi, todėl parduodu.Už viską 10 EUR.
Sveikos mergaites reikia patarimo. Pagal Kalendoriu ovuliacija 05.09 turi but.
Nuo sekmad labai labai skauda nugara ir pilvo apacia. ( grynai kaip pries menesines) menesines buvo 04.26 pora dienu, bet tokios niekada nebudavo.
Pasidariau OV testa,kaip manot? ar verta daryti myliuka? beja begte bega skaidrios kaip vanduo išskyros.. Nebesusigaudau🥹
Nepastojame beveik 1 metus🙈🙈
Lelyte93 parašė:
Sveikos mergaites reikia patarimo. Pagal Kalendoriu ovuliacija 05.09 turi but.
Nuo sekmad labai labai skauda nugara ir pilvo apacia. ( grynai kaip pries menesine…
Sveika. Ov testas atrodo neigiamas. Jei isskyros skaidrios, siulyciau testus daryti 2/3kart dienoj, kada testine linija bus ryskesne uz kontroline, tada skaitysis teigiamas ir tada galima kibti i darbus
Lelyte93 parašė:
gal per greit nufotografavau. Dabar ji tokia
bet kaip matau vistiek nera ryskesne🥲
Sunku pasakyt is nuotraukos, bet gal ir arti. Pameginkit pasidaryt dar po keliu valandu ir stebekit ar ryskeja, jei taip, tai tada sianakt butu naudingi lyt. santykiai
betkokiu atveju tikrai atrodo kad tuoj gali but pikas tai vistiek vaisingas laikotarpis tai tikrai siom dienom pasistenkit.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai