Raminciukex parašė:
Labas panosnorejau paklausti jai turiu is pirmos santuokos dukra db esu uztekejus uz kito vyro bendru vaiku neturim mano kiausintakiai pasalinti abudu .ar kompe…
Turėtų kompensuoti
Raminciukex parašė:
Labas panosnorejau paklausti jai turiu is pirmos santuokos dukra db esu uztekejus uz kito vyro bendru vaiku neturim mano kiausintakiai pasalinti abudu .ar kompe…
Turėtų kompensuoti
Raminciukex parašė:
Labad. Taip kompensuoja, mano situacija tokia pati kaip ir jusu, tai mums be problemu kompensavo
rasasim parašė:
Labad. Taip kompensuoja, mano situacija tokia pati kaip ir jusu, tai mums be problemu kompensavo
Rasasim, kaip jums sekasi? Kaip laikotes? Gal po trupuciuka griztat i ivf darytoju gretas?
jupi parašė:
Rasasim, kaip jums sekasi? Kaip laikotes? Gal po trupuciuka griztat i ivf darytoju gretas?
Aciu, kad teiraujiesi
teisingai pasakyta, po trupuciuka jau griztu
baiginejasi pirmasis mm ciklas po nepavykusio ivf, tai dar sulauksiu antro ir keliausiu savo saldytu blastuku pasiimti
Vilkė. parašė:
6.2.1. moteriai – kraujo tyrimai: kraujo grupės ir Rh faktoriaus nustatymas, bendras kraujo tyrimas, kraujo krešumo rodiklių tyrimai (tarptautinis normalizuotas san…
Vadinasi, kai teks pretenduoti į kompensuojamą pagalbinį apvaisinimą šie tyrimai turėtų būti kompensuojami
Super
Ema8407 parašė:
Sveikutes ...kokiomis dozemis jums buvo paskirtas gonalis ???
Man po 300 ml kas vakara ...pas mane 4 dominuojantys foliukai viena kiauside .
Ema8407 parašė:
????
Ema8407 parašė:
Labas
nelabai supratau tavo klausimų, bet bandysiu atsakyti
dėl dozių, tai ir man per ivf buvo paskirta po gonal 300 TV, bet ne po 300ml, nes visas gonal 900 TV pieštukas užima tik 1.5ml
o dėl kainos, tai nėra jokio skirtumo ar pas tavęs viena kiaušidė, ar dvi, ar 4 foliai auga, ar net visi 30, kaina visam ivf yra vienoda
Typota parašė:
Labasnelabai supratau tavo klausimų, bet bandysiu atsakyti
![]()
dėl dozių, tai ir man per ivf buvo paskirta po gonal 300 TV, bet ne po 300ml, nes …
Na ne ...as sumokejau uz du ginal 900 Tv kaip jus sakot tuos du piestukus 10 eu ;)
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai