Kamile. parašė:
Vyras dalyvavo gimdyme?![]()
Jo
Tavo?
Kamile. parašė:
Vyras dalyvavo gimdyme?![]()
Jo
Tavo?
tomasitta parašė:
mano vyras irgi dalyvavo gimdyme nuo pat pradžių iki pat galo,atlydėjo į palatą![]()
mano vyras taipat visada buvo sale, ir kol paruose mane cezariui ir per pace operacija ir po jos kol susiuvo zaizda
Kamile. parašė:
Smagu kad daugeja musuna jus kolkas patys maziausi
nesupratau klausimo ar jau ritma turit?? maitinu tik krutim, kolkas neduodu nei arbatu nieko :…
As apie kasdieni ritma, ar jau vienodu ar panasiu laiku miegat, valgot
kaip nakti, kas kiek laiko maitinat ?;) As siaip is Panevezio, o gimdziau Norvegijoj, man taip pat 21
LAILI parašė:
As apie kasdieni ritma, ar jau vienodu ar panasiu laiku miegat, valgotkaip nakti, kas kiek laiko maitinat ?;) As siaip is Panevezio, o gimdziau Norvegijoj, man …
maniskis valgo kaip tik sugalvoja
buna 4 valandas nevalgo, o buna kas valanda valgo tai siuo atzvilgiu ritmo kaip ir nera
valgyti duodu tada kai praso, nakty taipat kelis kartus valgo
Pastoviai norvegijoj gyveni? kada bus 22?
PateBetaBella parašė:
JoTavo?
Sveikos, jungiames ir mes
mes gimem rugsejo 16
Man 23
Matau tu is Lygumu, daznai ten apsilankau, o ir vyras daznai bitaiciuose zvejoja
draugai, gimines vyro Deguciuos gyvena
mes patys is Siauliu
Kamile. parašė:
maniskis valgo kaip tik sugalvojabuna 4 valandas nevalgo, o buna kas valanda valgo tai siuo atzvilgiu ritmo kaip ir nera
valgyti duodu tada kai praso, nakt…
Vyras cia dirba kolkas gyvenam cia,bet griztam daznai
mes tai kas 2,5 - 3 keliames valgyyt
22 rugpjuti
kiek laiko valgo? Mano viena 5 min kokias kita papuli kokias 7min o kartais viena tiek laiko kiekk abi
LAILI parašė:
Vyras cia dirba kolkas gyvenam cia,bet griztam daznaimes tai kas 2,5 - 3 keliames valgyyt
22 rugpjuti
kiek laiko valgo? Mano viena 5 min kokias kita papuli…
as viena karta duodu is vieno papulio kita karta is kito
valgo apie 10min
buna kad ir 4 val nevalgo, buna kad kas valanda valgo, bet dazniausiai kas 2 kas 3 valandos valgo
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai