LaMona parašė:
![]()
Labuka. Dar bijau džiaugtis, bet jau yra žirniukas ~10sav. kaip jum sekas?
LaMona parašė:
![]()
fainuolyte parašė:
prisimenu kai man buvo persileidimas,tai viskas buvo gerai iki tos dienos, viskas ivyko labai staigiai, nieko nedariau sunkaus visa diena,vakare pastebejau siek tie…
O kaip db laikotės?
lejiuka parašė:
Sveikos planiukes , stai mano testukai tikiuos galiu prie jusu jungtis
Sveikinimai prisijungus!!!
2014Mamyte parašė:
Po persileidimo nt buna teigiamas.bent pora sav tai tikrai,hormonai dar nesusitvarke buna.ir persileidimas tai raudonasnryskus kraujas ir daug.
Nebūtinai šviesus kraujas yra persileidimas. Be to persileidimai dažnai būna su sąrėmiais. Nors gali būti ir be jų. Aš labai stipriai kraujavau. Ir šviežių krauju, ir krešuliais. Jau su vyru net paverkėme, kad netekome leliuko, bet pasirodo iš hematomos kraujavo, o leliukas sveikas ir gyvas
fainuolyte parašė:
prisimenu kai man buvo persileidimas,tai viskas buvo gerai iki tos dienos, viskas ivyko labai staigiai, nieko nedariau sunkaus visa diena,vakare pastebejau siek tie…
Na, žinok ir mums panašiai buvo, bet paverkę su vyru susigaugėm progesterono dvigubą susileisti ir žirniukas pas mus pasiliko. O krito su pliūpsniu ten ne žirniukas, o krešuliai kraujo.
lejiuka parašė:
Sveikos planiukes , stai mano testukai tikiuos galiu prie jusu jungtis
Sveikinu
Laukiu-nesulaukiu parašė:
Man tai vidutiniškai - aš ligoninėj. Va rašau, kad pliūpsnis buvo, bet žirnis stiprus ir jam tie pliūpsniai dzin
![]()
O kaip db laikotės?
Dabar laikausi gerai, praėjo jau beveik 6 metai po to įvykio,matyt buvo nelemta nes gavau begt nuo jo kuo toliau ... Dabar turiu mylma zmogu su kuriuo pagaliau jau planuojam vaikuti, deja kol kas nelabai sekmingai 5 mėn be apsaugos ir nieko... Nelaukiu mm 19d tikiuosi geru žinių, viltis miršta paskutinė
LaMona parašė:
Nebūtinai šviesus kraujas yra persileidimas. Be to persileidimai dažnai būna su sąrėmiais. Nors gali būti ir be jų. Aš labai stipriai kraujavau. Ir šviežių krauju, …
Geras!!! Čia tai tikras stebuklas!!! Sveikinimai!!!
fainuolyte parašė:
Dabar laikausi gerai, praėjo jau beveik 6 metai po to įvykio,matyt buvo nelemta nes gavau begt nuo jo kuo toliau ... Dabar turiu mylma zmogu su kuriuo pagaliau jau …
Linkiu ir nesulaukt tu nelemtų mm!!!
Mum tai kiek beplanuojam, apie metus stengiamės susilaukt, tada nuleidžiam rankas... ir opa- db jau antras taip pat užkibo!!!
jau antrą mėn mm nėra, tai tikiuos, kad jos niekad nebegryš
Linkiu ir nesulaukt tu nelemtų mm!!!![]()
Mum tai kiek beplanuojam, apie metus stengiamės susilaukt, tada nuleidžiam rankas.…
Kaip dziugu!labai linkiu saugiai 9 mėn išnešioti
ir tikiuosi kad mes taip pat nesulauksim mm nes visus tuos metus degiau noru turėti vaiku.svajoju jau 6-7metus kaip supuoju vaikeli... Pradedu peisigalvot ligų visokių ir įtampa atsiranda nors žinau kad turiu atsipalaiduoti ir negalvoti apie tai bet neina tiesiog.
Geras!!! Čia tai tikras stebuklas!!! Sveikinimai!!!![]()
Linkiu ir nesulaukt tu nelemtų mm!!!![]()
Mum tai kiek beplanuojam, apie metus stengiamės susilaukt, tada nuleidžiam rankas.…
Linkiu, kad nebegrįžtų mažiausiai visus 9 mėn
fainuolyte parašė:
Kaip dziugu!labai linkiu saugiai 9 mėn išnešiotiir tikiuosi kad mes taip pat nesulauksim mm nes visus tuos metus degiau noru turėti vaiku.svajoju jau…
Svajojat ilgai. Bet planuojat tik 4 mėn? Dar neilgai. Viskas bus gerai
tuoj būsit
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai