B3auty parašė:
Sveikos mielosios!Su Šventėm Jus! Linkiu, kad visos galėtumėt padėti pačią geriausią dovaną po Eglute! ||O dabar truputį ne į temą, Jūs man pasakykit…
Easy man atrodo tik gintarinej ir euro yra. Dar gali bitutes juosteles pirkt
B3auty parašė:
Sveikos mielosios!Su Šventėm Jus! Linkiu, kad visos galėtumėt padėti pačią geriausią dovaną po Eglute! ||O dabar truputį ne į temą, Jūs man pasakykit…
Easy man atrodo tik gintarinej ir euro yra. Dar gali bitutes juosteles pirkt
Kelly parašė:
O jus progesteroną vartojat? Nes jeigu ne pirmas čia persileidimas ir būtebt dėl ji trūkumo tai gal reikėtų pasitirt gale ciklo?
Persileidimo neturėjau niekada, tik negimdiminis nėštumas yra buvęs prieš 4 mėn. Tai dbr net nzn ką galvot, vyras nuvažiavo nupirkti NT
paswaiste parašė:
Persileidimo neturėjau niekada, tik negimdiminis nėštumas yra buvęs prieš 4 mėn. Tai dbr net nzn ką galvot, vyras nuvažiavo nupirkti NT![]()
Einq sau, to ir as bijau, dar šiandien paprasiau vieno testo... O gausiai sergat?
Spyglius89 parašė:
Einq sau, to ir as bijau, dar šiandien paprasiau vieno testo... O gausiai sergat?
Gausiai, taip kaip per mėnesines
B3auty parašė:
Easy pirkau Camelia (internetu),Bitutes juosteles Gintarineje (irgi internetu)
Sveikos merginos, visas su gražiom šventėm. Auginam su vyru du berniukus, nusprendėm, kad norim trečio leliuko. Planavom, bet vakar pasirodė mm......, bet širdis kužda, kad gal vistiek galiu būti pastojus, nes sergama ir per nėštumą
. Arba labai norėjau, kad testukas rodytu dvi juosteles Šv. Kalėdų proga
Dianyzas420 parašė:
Panos menesines turėjo būt prieš 3 dienas. Šiandien pastebėjau kažkokį rudą tepliojimą? Kas tai gali būt?
Mm pradžia🤷♀️
paswaiste parašė:
Gausiai, taip kaip per mėnesines
Skaitau jusu zinutes, zinokit as irgi pasidariau testa pries menesines , iki menesiniu buvo savaite, ir spejau apsidziaugti , o dabar prasidejo menesines...
Sveikos merginos. Jaukių ir šiltų kūčių. O dabar noriu paklausti šiandien ryte dariau testą ir 3-5 min turėjo paaiškėti teigiamas ar neigiamas, bet po 3 min buvo vis dar neigiamas ir isardziau testą ir įdėjau į dėžutę atgal, o vakare užmečiau akį ir išvydau vaiduokliųką. Tad klausimas ar gali būti kad nėščia nes mėnesinės vėluoja 2d. Ar gali būti mano fail su testo išaadimu? Nes teste parašyta kad po 5 min jo nebevertinti. Kvailai gal skamba klausimas bet BEGALO laukiu to stebuklo kaledinio😊
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai