Sausainukė parašė:
Sveikutės dar kartelį
Aš vis nerimstu savo skuroj![]()
Cc turi savybe blukti.. Viskas bus gerai
pakartokit jei norit del ramybes po 2 d 🥰🎈
Sausainukė parašė:
Sveikutės dar kartelį
Aš vis nerimstu savo skuroj![]()
Cc turi savybe blukti.. Viskas bus gerai
pakartokit jei norit del ramybes po 2 d 🥰🎈
Milumilu parašė:
Uoj dar kokia jauna! Viskas bus gerai, daug laiko dar , aisku zinau, kaip yra kai norisi, mes menesi planuojam, mirstu is nekantrumo jau😂
Draugai vyresni, beto pas vienus jau vienu gimdymu du vaikai😃dvyyynykai.
Na zinau, kad dar vaisingas amzius. Bet kai zinai, kad turejai nesekmiu ir nezinai kada sekmingai isitvirtins siek tiek glumina, neramina 🙄
Gikante parašė:
Mums panašiai
Nors jau perėjau į kitą grupę, bet šią vis dar seku! Skaitau ir noriu pasakyti, kad ir kaip būtų gaila, bet daug moterų yra tokioje situacijoje.. iki kol pradėjom planuoti, atrodė - nori ir vaikas.. o turėjom persileidimą, tuo pat metu labai artimas žmogus laukėsi ir jos nėštumą mano žaizda nuolat kraujavo, nes mums pastoti vis nepavyko.. dabar vėl laukiuosi, bet drebu kiekvieną dieną ir negaliu pernelyg džiaugtis
sėkmės planuojančioms! Viskas pavyks
_Raudonplaukė parašė:
Nors jau perėjau į kitą grupę, bet šią vis dar seku! Skaitau ir noriu pasakyti, kad ir kaip būtų gaila, bet daug moterų yra tokioje situacijoje.. iki kol pradėjom p…
Iš tikro dabar jau daug ramesnė esu, visad sureaguoju į aplink besilaukiančias, bet nebe taip jautriai
Esu susitaikiusi, kad bus kaip bus. Bet su vyru nusprendėm šiai dienai, kad pagalbinių priemonių nesiimsim. Jei nesigaus natūraliai tai taip ir gyvensim.
Iki naujų metų atsipučiam,sulaukiam atsakymų iš genetikų, o tada dar ieškosim kame bėdos
Gikante parašė:
Iš tikro dabar jau daug ramesnė esu, visad sureaguoju į aplink besilaukiančias, bet nebe taip jautriai![]()
Stipri moteris esi, aš net spirgau, kaip man norėjosi greičiau pasinaudoti pagalbinėmis priemonėmis, bet ir mano amžius jau nelabai leidžia laukti. O vyrui toks mano noras buvo dideliu smūgiu.
Milumilu parašė:
Įdomu kiek metų Jums?
Ir šeip kiek planuojančioms, įdomu, dabar neskuba daugiusiai visi. Man greit 30 ir…
Man 28
pirmo susilaukiau 27
Man rugpjūti 26metukai sukakojo 😁✌ Atvykau padirbėti į norvegiją, tai kai visi sužinojo kiek man metų, čiut iš klumpių neiškrito, sako tau max 20 🙈 vaikučių noriu nuo 20-ties, kai pirmosios klasiokės apnėštėjo ir tapo mamytėmis, manau tas noras nuo 20-ties todėl, kad esu vienturtė ir visada norėjau sesės arba brolio, bet kadangi tėvai prarado du vaikus prieš man ateinant į šį pasaulį, tai taip ir likau vienturte 😔 Na, bet tikiuosi, kad su laiku ne tik aš tapsiu mamyte, bet ir mes visos čia esančios 💜😘 to ir linkiu visoms 💜
Olinda parašė:
Su kuo stimuliuojatės? Kokio dydžio užauga foliai?
Pirma karta vienas foliukas reikiamo dydzio antra karta trys 10-11....ovitrelio antra karta leistis nepatare nes maziukai. Dabar treciam kartui jau israse vaistus is L raides tiksliai nepasakysiu nes receptas ne po ranka
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai