D14N4 parašė:
Aš testavaus 11dpo buvo baltas, o 13dpo jau pamačiau labai ryškų vaiduoklį ;) tad testas tikrai nieko nepatvirtina dar 😘
nu matysim nors lb bijau visko🙈,lauksim kitos savaites 😊
D14N4 parašė:
Aš testavaus 11dpo buvo baltas, o 13dpo jau pamačiau labai ryškų vaiduoklį ;) tad testas tikrai nieko nepatvirtina dar 😘
nu matysim nors lb bijau visko🙈,lauksim kitos savaites 😊
Lulu113 parašė:
Labas rytas,mergaitės. Laiminga iki dangaus. Iki mm dar 5dienos,bet šiandien neiškenčiau ir lauksim antro leliuko!!!
sveikinimai🤗
Ernesta Si parašė:
Manau normalu, man taip pat 5 sav. Antra diena kaip maudžia nugaros apačią, ne tik vaikštant, bet ir gulint
Ačiū, nuraminot 🤗
Lulu113 parašė:
Labas rytas,mergaitės. Laiminga iki dangaus. Iki mm dar 5dienos,bet šiandien neiškenčiau ir lauksim antro leliuko!!!
Sveikinimai
ir siuskyt virusiuka visom Mum
Pukotuke parašė:
Sveikinimaiir siuskyt virusiuka visom Mum
![]()
O jėtus,kuo didžiausias virusas visoms! 💙💙💙
Ernesta Si parašė:
Man 39, vyrui 43. Bet toks didelis šokas ištinka, kai to neplanuoji
man ir bus si men 39😊o vyrui 41,mergaitem mano 18 ir 16,bet ir nors lb bijai bet lb noriu pastoti😊galvokit apie gerus dalykus ir laukit savo angeliuko🤗👌
As pasidariau syryt kitoki testa, tai ryskiai neigiamas, bet nezinau kokio jis jautrumo. Pilva vis maudzia,krutines tik sonai skaudus. Iseitu, kad mm veluoja 1 diena, o jau tiek prisisvajojusi. Neisivaizduoju kas galejo pavelinti mm, nebent ciklo pradzioje gertos nakvisos, daugiau nieko kitaip sí cikla nebuvo.
Kuri cia su manim nelauke mm Tom paciom dienom?
R.G. parašė:
As pasidariau syryt kitoki testa, tai ryskiai neigiamas, bet nezinau kokio jis jautrumo. Pilva vis maudzia,krutines tik sonai skaudus. Iseitu, kad mm veluoja 1 dien…
tai jei nezinot jautrumo ir siandien nepramus mm ryt pakartokit jautresni testuka mazu jau bus kas matyt
R.G. parašė:
As pasidariau syryt kitoki testa, tai ryskiai neigiamas, bet nezinau kokio jis jautrumo. Pilva vis maudzia,krutines tik sonai skaudus. Iseitu, kad mm veluoja 1 dien…
as nelaukiu 11-04, bet aisku jau syryt bandziau, nes jau virs savaites kamuoja labai stiprus pms simptomai, gyd sake - gali buti nuo progesterono. tad labai aiskus vienas bruksniukas, nei seselio antro..
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai