charlee23 parašė:
o testu nt negadinot?
Gadinau, baltuteliai..
charlee23 parašė:
o testu nt negadinot?
Gadinau, baltuteliai..
Pleputė123 parašė:
Bet apie Livsanse kiek skaitau db tai tipo Ale melagiai.. O kaip dėl pregna test?
Su vaiduokliukais matot visko būna. O kiek jum dienų iki mm likę?
perlas85 parašė:
Man nei kart nemelavo,kai buvo brokuotas,tai matesi subegimai. Bet ten ir taip aisku,kad testas nekokybiskas papuole.
Supratau nes aš šiandien dariau su Livsanse ryte aišku gal ne pirmas sysius bet va taip atrodė 
Pleputė123 parašė:
Turiu klausima tos kurios jau ilgą laiką žinot NT kokie geri ištikruju yra? Kurie tikrai patikimi? Pregna test pav? Jie geri?
Geri ar blogi.... kiekvienoj partijoje, gali pasitaikyti koks melagelis, brokuotas... jei vienas nt kazka rodo, reiketu ji kartoti po 2ju dienu(nu ok- kita ryta 😊) pagal nurodytas, gamintojo instrukcijas. Jei brokuotas, merkti kita i ta pati rytini slapima. Jei nera tam momentui tokiu galimybou- kartoti procedura kita ryta ar net po 2ju dienu.
Deimute12 parašė:
Su vaiduokliukais matot visko būna. O kiek jum dienų iki mm likę?
Seip sutrumpėjo mm sakyčiau 28 dienos būna 32 bet jai taip tai 17 diena mm turėtų būt ana ciklą vėlavo man... Porai dienų..
NerBa parašė:
Geri ar blogi.... kiekvienoj partijoje, gali pasitaikyti koks melagelis, brokuotas... jei vienas nt kazka rodo, reiketu ji kartoti po 2ju dienu(nu ok- kita ryta 😊)…
Ačiū
Pleputė123 parašė:
Aišku o pregna tos juostelės ane?
Aha.
Deimute12 parašė:
Yra gaudančių šiom dienom ov?ar aš viena tik
![]()
šį mėnesį jau pilnai bandau gaudyt ir ov testus darausi ir bkt matuoju sąžiningai. Šiandien atsirado KB i…
Aš vakar jau pagavau 😊 šiandien dar irgi rodo || ryškius 😊 tik vilčiu nededu nes nd buvo sekmadieni, nes vyras išvyko ☹️
Pleputė123 parašė:
Seip sutrumpėjo mm sakyčiau 28 dienos būna 32 bet jai taip tai 17 diena mm turėtų būt ana ciklą vėlavo man... Porai dienų..
Tai dar labai anksti bandote kažką gaudyti. Bet jei noris vaiduoklius gaudyt su rytiniu šlapimu testus visada darykit. O šiaip bandyčiau taip anksti dar nervų nesigadinti.
sau aš pasižadėjau dabar kad be mm dienos jokių testų 😁
Pleputė123 parašė:
Supratau nes aš šiandien dariau su Livsanse ryte aišku gal ne pirmas sysius bet va taip atrodė
Man cia grazus vaiduokliukas,net akiu lauzyt nereikia 🙂tikiu,kad ryskesite sekmingai 😊
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai